Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ Η συνταρακτική αυτή καταστροφή στη Χιροσίμα ( Ναγκασάκι ) που στέρησε τις ζωές 100.000 κατοίκων και άφησε πίσω της 70.000 τραυματισμένους (

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ Η συνταρακτική αυτή καταστροφή στη Χιροσίμα ( Ναγκασάκι ) που στέρησε τις ζωές 100.000 κατοίκων και άφησε πίσω της 70.000 τραυματισμένους ("— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ

3 Η συνταρακτική αυτή καταστροφή στη Χιροσίμα ( Ναγκασάκι ) που στέρησε τις ζωές κατοίκων και άφησε πίσω της τραυματισμένους ( αρχικά υπήρχαν στην Χιροσίμα κάτοικοι ) άρχισε στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και συγκεκριμένα στις 6 Αυγούστου του 1945.

4

5  Ένα αίτιο αυτής της καταστροφής ήταν ο πλούτος που είχε αύτη η πόλη. Για παράδειγμα είχε πολύ πλούσιο εμπόριο(κυρίως αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων).  Ακόμη μια αιτία είναι ότι οι Ιάπωνες δεν ήθελαν να συνθηκολογήσουν με τους Αμερικάνους με αποτέλεσμα οι Αμερικάνοι να απειλούν τους Ιάπωνες ότι θα ρίξουν ατομικές βόμβες σε όλη την Ιαπωνία.  Έπειτα ήταν ότι οι Αμερικανοί ήθελαν να επιδείξουν ότι έχουν δύναμη και υπερισχύουν, ουσιαστικά οι Αμερικάνοι και τότε μα και σήμερα θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο.

6 ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΣΑΡΟΥΜΗ ΒΑΣΙΑ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗ ΛΗΔΑ ΧΟΥΝΤΑ ΒΙΒΗ


Κατέβασμα ppt "ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ Η συνταρακτική αυτή καταστροφή στη Χιροσίμα ( Ναγκασάκι ) που στέρησε τις ζωές 100.000 κατοίκων και άφησε πίσω της 70.000 τραυματισμένους ("

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google