Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το 1965 η Ρόζα Ιμβριώτη έγραφε για την αισθητική αγωγή και διακήρυσσε την αναγκαιότητα αισθητικά φροντισμένων αιθουσών, σχολείων και βιβλίων στα πλαίσια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το 1965 η Ρόζα Ιμβριώτη έγραφε για την αισθητική αγωγή και διακήρυσσε την αναγκαιότητα αισθητικά φροντισμένων αιθουσών, σχολείων και βιβλίων στα πλαίσια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το 1965 η Ρόζα Ιμβριώτη έγραφε για την αισθητική αγωγή και διακήρυσσε την αναγκαιότητα αισθητικά φροντισμένων αιθουσών, σχολείων και βιβλίων στα πλαίσια της σωστής διαπαιδαγώγησης. Αν και σήμερα κάτι τέτοιο θεωρείται πολυτέλεια, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αναγκαιότητα της αισθητικής και δημιουργικής αφύπνισης των μαθητών.

3 Θεωρήσαμε λοιπόν σκόπιμο, μέσα από το πρόγραμμα « αλλάζω το σχολείο μου » να παρέμβουμε αισθητικά στο εσωτερικό του σχολείου, με τρία έργα ζωγραφικής του μαθητή Τζιμουλάκη Ηλία, της τρίτης τάξης του ΓΕΛ Δοξάτου, και να ολοκληρώσουμε αυτήν την προσπάθεια με δύο εκθέσεις ( ζωγραφικής και φωτογραφίας ) κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Απρίλη.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13  Λαφτσίδου Δέσποινα ( συντονίστρια )  Πετρά Βασιλική  Κώτσης Χρήστος Σημείωση : Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε εκτός σχολικού ωραρίου.


Κατέβασμα ppt "Το 1965 η Ρόζα Ιμβριώτη έγραφε για την αισθητική αγωγή και διακήρυσσε την αναγκαιότητα αισθητικά φροντισμένων αιθουσών, σχολείων και βιβλίων στα πλαίσια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google