Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στη σκιά της Πυραμίδας ή πως ο Θαλής μέτρησε το ύψος της Πυραμίδας του Χέοπος ΜΠΟΥΤΣΚΟΥ-ΛΥΜΠΙΚΗΣ-ΖΑΝΤΖΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στη σκιά της Πυραμίδας ή πως ο Θαλής μέτρησε το ύψος της Πυραμίδας του Χέοπος ΜΠΟΥΤΣΚΟΥ-ΛΥΜΠΙΚΗΣ-ΖΑΝΤΖΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Στη σκιά της Πυραμίδας ή πως ο Θαλής μέτρησε το ύψος της Πυραμίδας του Χέοπος ΜΠΟΥΤΣΚΟΥ-ΛΥΜΠΙΚΗΣ-ΖΑΝΤΖΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

2 Γνωριμία με το Θαλή το Μιλήσιο

3 Η μέτρηση του ύψους της πυραμίδας

4 Δραστηριότητα 1 Ανοίξτε το αρχείο Μέτρηση_σκιάς.ggb και ακολουθήστε τις οδηγίες.Μέτρηση_σκιάς.ggb Συζητήστε και καταγράψτε τα συμπεράσματά σας. Ανακοινώστε τα συμπεράσματά σας στην ολομέλεια. Συζητήστε στην ολομέλεια με επιχειρήματα για την ορθότητα των συμπερασμάτων σας.

5 Δραστηριότητα 2 1η ομάδα: Μετρήστε το ύψος του πλάτανου στην πίσω αυλή του σχολείου. 2η ομάδα: Μετρήστε το ύψος του σχολικού κτηρίου. 3η ομάδα: Μετρήστε το ύψος της λεύκας στην εμπρός αυλή του σχολείου. κ.τ.λ.

6 Επιπλέον υλικό Σχετικά θέματα διαπραγματεύονται και οι ιστοσελίδες: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/04/blog-post-1894.html http://www.frontsyn.gr/articles/pyramides.html http://astronomia2008.blogspot.com/2008/11/blog-post.html

7 Συνεργαστείτε και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!!!


Κατέβασμα ppt "Στη σκιά της Πυραμίδας ή πως ο Θαλής μέτρησε το ύψος της Πυραμίδας του Χέοπος ΜΠΟΥΤΣΚΟΥ-ΛΥΜΠΙΚΗΣ-ΖΑΝΤΖΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google