Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. O Ο ανεμόμυλος ήταν κυλινδρικός και πέτρινος. O Η στέγη του είχε σχήμα κώνου, είχε ξύλινο σκελετό και επένδυση από χόρτο. Είχε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. O Ο ανεμόμυλος ήταν κυλινδρικός και πέτρινος. O Η στέγη του είχε σχήμα κώνου, είχε ξύλινο σκελετό και επένδυση από χόρτο. Είχε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

2 O Ο ανεμόμυλος ήταν κυλινδρικός και πέτρινος. O Η στέγη του είχε σχήμα κώνου, είχε ξύλινο σκελετό και επένδυση από χόρτο. Είχε φτερωτή που ήταν κυκλική και είχε 12 φύλλα. O Ο άξονας της ήταν ξύλινος. O Ο ανεμόμυλος έφτιαχνε αλεύρι.

3

4 O Η ανεμογεννήτρια είναι κυλινδρική και σιδερένια. O Δεν έχει στέγη αλλά έχει φτερωτή. O Η φτερωτή της έχει 3 πτερύγια. O Είναι φτιαγμένη από ένα ελαφρό μέταλλο, και μέσα της έχει μηχανισμό. O Την χρησιμοποιούμε για να πάρουμε ενέργεια από τον αέρα.

5

6


Κατέβασμα ppt "ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. O Ο ανεμόμυλος ήταν κυλινδρικός και πέτρινος. O Η στέγη του είχε σχήμα κώνου, είχε ξύλινο σκελετό και επένδυση από χόρτο. Είχε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google