Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι μισθοί. Με π οιόν α π ό τους π αρακάτω ταιριάζει ο δικός σου ; Με ποιόν από τους παρακάτω ταιριάζει ο δικός σου;

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι μισθοί. Με π οιόν α π ό τους π αρακάτω ταιριάζει ο δικός σου ; Με ποιόν από τους παρακάτω ταιριάζει ο δικός σου;"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Οι μισθοί. Με π οιόν α π ό τους π αρακάτω ταιριάζει ο δικός σου ; Με ποιόν από τους παρακάτω ταιριάζει ο δικός σου;

3 Τον βλέ π εις, τον π ιάνεις και μετά κλαις. Τον βλέπεις, τον πιάνεις και μετά κλαις. Ο μισθός Κρεμμύδι : Ο μισθός Κρεμμύδι:

4 Ο μισθόςΣύντροφος Ο μισθός Σύντροφος : Ο μισθός Σ ΣΣ Σύντροφος : Σου κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά δεν ζεις χωρίς αυτόν. Σου κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά δεν ζεις χωρίς αυτόν.

5 Ο μισθός Δίαιτα : Ο μισθός Δίαιτα: Σε κάνει να τρως κάθε φορά λιγότερο. Σε κάνει να τρως κάθε φορά λιγότερο.

6 Ο Μισθός Ατλαντίδα : Ο Μισθός Ατλαντίδα: Υ π άρχουν αμφιβολίες για την ύ π αρξη του. Υπάρχουν αμφιβολίες για την ύπαρξη του.

7 Ο Μαγικός μισθός : Ο Μαγικός μισθός: Εξαφανίζεται ως δια μαγείας. Εξαφανίζεται ως δια μαγείας.

8 Ο μισθός Καταιγίδα : Ο μισθός Καταιγίδα: Δεν ξέρεις π ότε θα έρθει, και π όσο θα κρατήσει. Δεν ξέρεις πότε θα έρθει, και πόσο θα κρατήσει.

9 Ο μισθός Black Humor: Ο μισθός Black Humor: Όταν τον δεις, γελάς για να μην κλάψεις. Όταν τον δεις, γελάς για να μην κλάψεις.

10 Ο μισθός Προφυλακτικό : Ο μισθός Προφυλακτικό: Σε ενοχλεί.. αλλά σε σώζει Σε ενοχλεί.. αλλά σε σώζει. Σε ενοχλεί.. αλλά σε σώζει.

11 Ο μισθός Ανήμ π ορος : Ο μισθός Ανήμπορος: Σ ’ αφήνει στα κρύα του λουτρού όταν τον χρειάζεσαι. Σ’ αφήνει στα κρύα του λουτρού όταν τον χρειάζεσαι.

12 Ο μισθός, Περίοδος : Ο μισθός, Περίοδος: Έρχεται μία φορά το μήνα και κρατάει 3 έως 5 ημέρες. Έρχεται μία φορά το μήνα και κρατάει 3 έως 5 ημέρες.

13 Έβερεστ Ο μισθός Έβερεστ : Ο μ ισθός Έ ΈΈ Έβερεστ : Ποτέ δεν π ρόκειται να κουνηθεί α π ό τη θέση του.. Ποτέ δ εν π ρόκειται ν α κ ουνηθεί α π ό τ η θ έση τ ου..

14 Ο μισθός Πρόωρη εκσ π ερμάτιση Πρόωρη εκσ π ερμάτιση : Ο μ ισθός Πρόωρη εκσπερμάτιση : Μόλις τον βάλεις μέσα, στην τσέ π η σου, τελειώνει !! Μόλις τον βάλεις μέσα, στην τσέπη σου, τελειώνει!!

15 Αν εδώ δεν βρήκες τον δικό σου μισθό, τότε μάλλον υπάρχουν και χειρότερα!!! Αν εδώ δεν βρήκες τον δικό σου μισθό, τότε μάλλον υπάρχουν και χειρότερα!!! S.I.


Κατέβασμα ppt "Οι μισθοί. Με π οιόν α π ό τους π αρακάτω ταιριάζει ο δικός σου ; Με ποιόν από τους παρακάτω ταιριάζει ο δικός σου;"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google