Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ Β3 Β3.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ Β3 Β3."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ Β3 Β3

2 ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ Χ. ΠΕΝΓΚΟΥ Α. ΝΤΟΤΣΕ Δ. ΠΑΠΟΥΝΙΔΗΣ Γ
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ Χ. ΠΕΝΓΚΟΥ Α.ΝΤΟΤΣΕ Δ. ΠΑΠΟΥΝΙΔΗΣ Γ. ΠΙΛΗΤΖΙΔΗΣ Παντοδύναμε Βασιλιά, βοήθησε τους καθηγητές μας, να είναι δίκαιοι απέναντί μας, να συνεχίσουν να μας διδάσκουν και να έχουν στο νου τους ότι είμαστε παιδιά και κάνουμε λάθη.

3 ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Θ
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Θ. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Δ. ΤΟΥΛΗΣ Ν.ΠΑΤΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ.ΠΟΛΥΧΡΟΥ Θεέ παντοδύναμε, βοήθησε τους συμμαθητές μας να βάλουν μυαλό, να διαβάζουν περισσότερο έτσι ώστε να αξιοποιηθούν οι κόποι τους αργότερα. Δώστους δύναμη , αν έχουν κάποιο οικογενειακό πρόβλημα ελέησε τους, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

4 ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Π. ΞΕΝΙΤΙΔΟΥ Μ. ΠΟΥΛΙΑΝΙΔΗ Α
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Π. ΞΕΝΙΤΙΔΟΥ Μ. ΠΟΥΛΙΑΝΙΔΗ Α.ΠΑΠΑΛΙΟΥ Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Πατέρα Παντοδύναμε, προσεύχομαι σε Σένα, για τους συμμαθητές μου που είναι καλοί μαθητές. Δώστους δύναμη να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Όμως, να μην παρασυρθουν από εγωισμό και υπερηφάνεια. Εσύ γνωρίζεις τους κόπους που έχουν καταβάλλει, αντάμειψέ τους . Αμήν.

5 ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Γ. ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ Γ. ΜΠΟΜΠΙΤΣΗΣ Γ
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Γ. ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ Γ. ΜΠΟΜΠΙΤΣΗΣ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Πατέρα Θεέ, βοήθησε ώστε να υπάρχουν σχολεία σε όλο τον κόσμο και ευλόγησε όλα τα παιδιά, φώτισέ τα να αποκτήσουν πολλές γνώσεις απο αυτά.

6 ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ Α
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ Α. ΤΕΡΣΕΝΙΔΗΣ Μ. ΜΠΙΣΜΠΟΣ Κύριε, Πατέρα όλων, για Σένα τίποτε δεν είναι αδύνατον γι αυτό κι εμείς ζητάμε τη βοήθειά Σου. Δώσε μας υπομονή και κουράγιο να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας και να τα οδηγήσουμε στο σωστό δρόμο. Φώτισέ τα να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και να έχουν ένα λαμπρό μέλλον. Αμήν.

7


Κατέβασμα ppt "ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ Β3 Β3."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google