Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σύρος. Η Σύρος ανήκει στο συγκρότημα των Κυκλάδων και η πρωτεύουσά του είναι η Ερμούπολη. Έχει 25.000 κατοίκους, ορθόδοξους και καθολικούς. Το νησί εξασφαλίζει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σύρος. Η Σύρος ανήκει στο συγκρότημα των Κυκλάδων και η πρωτεύουσά του είναι η Ερμούπολη. Έχει 25.000 κατοίκους, ορθόδοξους και καθολικούς. Το νησί εξασφαλίζει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σύρος

2 Η Σύρος ανήκει στο συγκρότημα των Κυκλάδων και η πρωτεύουσά του είναι η Ερμούπολη. Έχει 25.000 κατοίκους, ορθόδοξους και καθολικούς. Το νησί εξασφαλίζει ορεινά τοπία σε συνδυασμό με πεδινές εκτάσεις. Η αρχιτεκτονική του είναι μοντέρνα με κλασσικούς τόνους.

3 Οι παραλίες της Σύρου είναι πολύ οργανωμένες λόγω του τουρισμού της και οι πιο κοσμοπολίτικες βρίσκονται στο νοτιοανατολικά του νησιού.

4 Οι παραλίες της Σύρου

5 Οι Παραλίες της Σύρου Αγκαθωπές Βαρβαρούσα Κόκκινα Αετός Βάρη Κόμιτο Αζόλιμνος Γαλλησός Λωτός Αμπέλα Γράμματα Μ.Γαυλός Αρμεός Δελφίνι Σαντορινιοί Αχλάδι Κίνι Πσειδωνία Σουσούνι Φάμπρικα Φοίνικας

6 Παρατηρήσεις Η πρόσβαση για τις παραλίες Βαρβαρούσα, Αετός, Λεία, Γράμματα, Μέγας Λάκος, Μαρμάρι και Αυλάκι που βρίσκονται στο βορειοδυτικό μέρος του νησιού γίνεται με σκάφος ή με οργανωμένη πεζοπορία, απαραίτητα με οδηγό, ξεκινώντας από την Απάνω Μεριά.

7

8

9

10


Κατέβασμα ppt "Σύρος. Η Σύρος ανήκει στο συγκρότημα των Κυκλάδων και η πρωτεύουσά του είναι η Ερμούπολη. Έχει 25.000 κατοίκους, ορθόδοξους και καθολικούς. Το νησί εξασφαλίζει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google