Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καλοσωρίσατε στην ιστοσελίδα της τάξης μας! Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα νέα της τάξης μας ή ακόμη και τα μαθήματα της ημέρας! Επίσης μπορείται να ανεβάζεται.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καλοσωρίσατε στην ιστοσελίδα της τάξης μας! Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα νέα της τάξης μας ή ακόμη και τα μαθήματα της ημέρας! Επίσης μπορείται να ανεβάζεται."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καλοσωρίσατε στην ιστοσελίδα της τάξης μας! Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα νέα της τάξης μας ή ακόμη και τα μαθήματα της ημέρας! Επίσης μπορείται να ανεβάζεται εργασίες που κάνεται στο σπίτι σας για να τις βλέπουν και όλοι οι υπόλοιποι συμμαθητές σας! Μπορείται να βρείτε και άλλες χρήσιμες σελίδες για να παίζεται και για διασκέδαση! Στο chat μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας! Όποτε θέλουμε και όπου και αν είμαστε!

2 Χρήσιμες Σελίδες! Για παιχνίδια και διασκέδαση

3 Μαθήματα της ημέρας

4 Ύλες των κάθε μαθημάτων

5 Σημαίνει Επικοινωνία Εδώ μπορούμε να επικοινωνούμε με τον δάσκαλό μας ο οποίος δημιούργησε την σελίδα και μπορούμε να του στείλουμε οτιδήποτε ΧΩΡΙΣ να το δει ΚΑΝΕΝΑΣ!

6 Εδώ μπορούμε να βάζουμε τα νέα της ημέρας!


Κατέβασμα ppt "Καλοσωρίσατε στην ιστοσελίδα της τάξης μας! Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα νέα της τάξης μας ή ακόμη και τα μαθήματα της ημέρας! Επίσης μπορείται να ανεβάζεται."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google