Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

BABYWEARING ΜΑΡΣΙΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ. Τι είναι το babywearing; Το babywearing είναι όταν κουβαλάμε ή αλλιώς « φοράμε » το μωρό μας ή το νήπιο μας με έναν μάρσιπο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "BABYWEARING ΜΑΡΣΙΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ. Τι είναι το babywearing; Το babywearing είναι όταν κουβαλάμε ή αλλιώς « φοράμε » το μωρό μας ή το νήπιο μας με έναν μάρσιπο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 BABYWEARING ΜΑΡΣΙΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ

2 Τι είναι το babywearing; Το babywearing είναι όταν κουβαλάμε ή αλλιώς « φοράμε » το μωρό μας ή το νήπιο μας με έναν μάρσιπο αγκαλιάς. Η αγκαλιά για τα μωρά είναι κάτι φυσικό και αναγκαίο. Έτσι ο μάρσιπος αγκαλιάς το κάνει απλά πιο εύκολο και πιο άνετο για την μαμά.

3 Τα οφέλη του babywearing.. Οι επαγγελματίες υγείας συμφωνούν ότι τα μωρά « τρέφονται » από το άγγιγμα. « Φορώντας » το μωρό σας μπορείτε εύκολα να ανταποκριθείτε σ ’ αυτή την ανάγκη. Το babywearing προσφέρει πολλά ακόμα πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων τα παρακάτω :  Χαρούμενα μωρά  Υγειή μωρά  Γονείς με αυτοπεποίθηση  Αγάπη & φροντίδα  Άνεση & σιγουριά

4 Ποιο μάρσιπο να διαλέξω ; Ring sling ή Mei Tai;  Γενικά χαρακτηριστικά  Από πότε μπορώ να το φορέσω ?  Ποιο φοριέται πιο εύκολα & πιο γρήγορα ?  Το παιδί μου είναι μεγάλο, ποιο να προτιμήσω ?  Θηλάζεις ?  Ποιο είναι πιο ξεκούραστο ?  Πιο πρακτικό & πιο οικονομικό ?  Καλοκαίρι ή χειμώνα ?

5 Κανόνες ασφαλείας  Ο σωστά φορεμένος μάρσιπος είναι αυτός που μιμείται τον τρόπο που κρατάμε το παιδί στην αγκαλιά μας. Ο τρόπος αυτός είναι πάνω στο στήθος μας και αρκετά κοντά στο πρόσωπό μας ώστε να μπορούμε να το φιλήσουμε.  Σιγουρευτείτε ότι το μωρό σας μπορεί να αναπνέει κανονικά. Τοποθετήστε το μωρό έτσι ώστε το πηγούνι του να μην διπλώνεται πάνω στο στήθος του.  Μην σκεπάζετε το πρόσωπο του μωρού με το ύφασμα. Αυτό μπορεί να κάνει το μωρό να αναπνέει τον ίδιο αέρα, κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο.  Μην πηγαίνετε για jogging, τρέξιμο ή ό, τι άλλο μπορεί να υποβάλλει το μωρό σας σε « ταρακούνημα », γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να επιφέρει βλάβη στον αυχένα, στην σπονδυλική στήλη ή και στον εγκέφαλο του μωρού.  Ποτέ μη χρησιμοποιείτε μάρσιπο όταν οδηγείτε. Ο μάρσιπος δεν προσφέρει καμία ασφάλεια.

6 Μάρσιπος αγκαλιάς & Δυσπλασία Ισχείων

7 Πηγή : http:// www.babywearinginternational.org Σας ευχαριστούμε !


Κατέβασμα ppt "BABYWEARING ΜΑΡΣΙΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ. Τι είναι το babywearing; Το babywearing είναι όταν κουβαλάμε ή αλλιώς « φοράμε » το μωρό μας ή το νήπιο μας με έναν μάρσιπο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google