Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καθηγήτρια: Μαρία- Βενετία Αποστολοπούλου. Μεγάλωσα και από φέτος θα φοιτώ στο Γυμνάσιο!!!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καθηγήτρια: Μαρία- Βενετία Αποστολοπούλου. Μεγάλωσα και από φέτος θα φοιτώ στο Γυμνάσιο!!!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καθηγήτρια: Μαρία- Βενετία Αποστολοπούλου

2 Μεγάλωσα και από φέτος θα φοιτώ στο Γυμνάσιο!!!

3 Φροντίζω κατά την διάρκεια του μαθήματος… 1)Να μην κάνω φασαρία. Οι φωνές, οι ταυτόχρονες ομιλίες, το σύρσιμο των θρανίων κτλ. δημιουργούν ηχορύπανση. 2)Προσοχή! Όταν ο καθηγητής μου μιλάει απευθύνεται σε εμένα και όχι στην πλάτη μου… 3)Να μην λέω κάτι επαναλαμβανόμενα. Μία φορά αρκεί για να με καταλάβουν οι καθηγητές και οι συμμαθητές μου. 4)Να μην ζητάω να βγω από την τάξη χωρίς σοβαρό λόγο. Υπάρχει το διάλλειμα για τουαλέτα, νερό κτλ. 5)Τσίχλες, κινητά κτλ. δεν έχουν θέση μέσα στην τάξη Και κυρίως φροντίζω να έχω αξιοπρέπεια και ευγένεια. Αυτό είναι που με κάνει να ξεχωρίζω!!!

4 Ηχορύπανση

5 Επιπτώσεις Ηχορύπανσης Ένας θόρυβος ψηλής έντασης μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην ακοή μας. Οι ήχοι χαμηλής έντασης μπορούν να μην απειλούν την ακοή μας άμεσα, όμως τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία μπορεί να επηρεάζουν τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Ο ανεπιθύμητος θόρυβος αυξάνει την πίεση, προκαλεί κούραση, μειώνει τον ύπνο, αυξάνει το άγχος, επηρεάζει αρνητικά την πέψη και παρεμποδίζει τη συγκέντρωση. Ο θόρυβος συμβάλλει στην ενεργοποίηση των μηχανισμών του στρες στον άνθρωπο. Έρευνες έδειξαν ότι στις περιπτώσεις εκείνες που οι άνθρωποι νιώθουν ότι πλέον δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εναντίον της ηχητικής ρύπανσης, τότε χάνουν τα κίνητρα τους. Δυσκολεύονται περισσότερο στην επίλυση προβλημάτων και εγκαταλείπουν πιο εύκολα στόχους που έχουν θέσει. Στα παιδιά η ηχητική ρύπανση, μπορεί να επηρεάσει τις ικανότητες διαβάσματος και εκμάθησης. Πηγή:http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=1063 accessed on 11/09/2013

6 Βιωματικό εργαστήριο_1 Παρουσιάζω τον εαυτό μου στην τάξη Όνομα Ενδιαφέροντα Πιο στενοί φίλοι/φίλες

7 Βιωματικό εργαστήριο_1 Παιχνίδι ρόλων: Συμπεριφορά μέσα στην σχολική τάξη

8 Καλή και δημιουργική σχολική Χρονιά!!! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!


Κατέβασμα ppt "Καθηγήτρια: Μαρία- Βενετία Αποστολοπούλου. Μεγάλωσα και από φέτος θα φοιτώ στο Γυμνάσιο!!!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google