Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1.Αναφέρει και αναλύει τις διάφορες κατηγορίες φαγητών και πότων του αμερικανικού προγεύματος. 2.Περιγράφει τον τρόπο παράθεσης για το αμερικανικό πρόγευμα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1.Αναφέρει και αναλύει τις διάφορες κατηγορίες φαγητών και πότων του αμερικανικού προγεύματος. 2.Περιγράφει τον τρόπο παράθεσης για το αμερικανικό πρόγευμα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1.Αναφέρει και αναλύει τις διάφορες κατηγορίες φαγητών και πότων του αμερικανικού προγεύματος. 2.Περιγράφει τον τρόπο παράθεσης για το αμερικανικό πρόγευμα. ΕΝΟΤΗΤΑ:7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΧΟΙ: Με τη συμπλήρωση αυτού του μαθήματος ο μαθητής/τρια θα πρέπει να μπορεί να: ΜΕΡΟΣ Δ΄

2 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)  Χυμοί Φρούτων:  Πορτοκάλι  Γκρέιπφρουτ  Ανανάς  Μήλο  Ντομάτα, κ.ά.

3 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)  Ροφήματα:  Καφές φίλτρου  Στιγμιαίος  Τσάι  Σοκολάτα  Καπουτσίνο, κ.ά

4 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)  Αλείμματα ψωμιού:  Βούτυρο  Μαρμελάδα  Μέλι, κ.ά.

5 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)  Διάφορα είδη αρτοποιίας:  Φρυγανιές  Ψωμάκια  Κρουασάν, κ.ά

6 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)  Δημητριακά:  Πόριτς  Κόρνφλεϊκς  Μούσλι, κ.ά

7 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)  Διάφορα είδη αλλαντικών:  Σαλάμι  Χαμ  Μορταδέλα, κ.ά

8 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)  Ζεστά Κρέατα :  Μπέικον  Ζαμπόν,  Λουκάνικο, κ.ά

9 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)  Διάφορα είδη τυριών:  Κεφαλοτύρι  Χαλλούμι  Φέτα  Αναρή, κ.ά

10 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)  Διάφορες παρασκευές αυγών:  Τηγανιτά  Ταραχτά  Βραστά  Ποσέ  Διάφορες ομελέτες.

11  Τηγανίτες (Pancakes) 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)

12  Καπνιστά Ψάρια:  Σολομός,  Ρέγγα,  Πέστροφα, κ.ά

13 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)  Φρέσκα φρούτα:  Μήλα  Καρπούζι  Πεπόνι, κ.ά

14 1.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΜΠΟΥΦΕ)  Κομπόστα:  Ροδάκινα,  Αχλάδια,  Χρυσόμηλα, κ.ά

15 2.ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ (ΜΠΟΥΦΕ)  Καλωσορίζουμε τον πελάτη  Ρωτούμε τον αριθμό ατόμων  Συνοδεύουμε τους πελάτες και τους υποδεικνύουμε το τραπέζι τους.  Πλησιάζουμε τον πελάτη από τα αριστερά και ρωτάμε ευγενικά αρχίζοντας από τις κυρίες για την επιλογή τους σε ζεστό ρόφημα και χυμό.  Σερβίρουμε το χυμό από τα δεξιά του πελάτη και τον τοποθετούμε από πάνω από το μαχαίρι του πρώτου.

16 Σερβίρουμε το ζεστό ρόφημα ως εξής: Σερβίρουμε το ζεστό ρόφημα ως εξής:  Τοποθετούμε την καφετιέρα,τσαγιέρα ή γαλατιέρα δεξιά από το φλιτζάνι. (τοποθετούμε μικρά πιατάκια δεξιά από το φλιτζάνι. (τοποθετούμε μικρά πιατάκια για την καφετιέρα, τσαγιέρα η γαλατιέρα για να μην για την καφετιέρα, τσαγιέρα η γαλατιέρα για να μην στάζουν λεκέδες στο τραπέζι). στάζουν λεκέδες στο τραπέζι).  Ο πελάτης σερβίρεται μόνος από το μπουφέ  Συμπληρώνουμε καφέ ή τσάι από τα δεξιά του πελάτη.  Αποκομίζουμε από τα δεξιά του πελάτη. 2.ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ (ΜΠΟΥΦΕ)

17 ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ 1. Ποιες οι κατηγορίες του Αμερικανικού προγεύματος και τι περιλαμβάνει η κάθε κατηγορία; 2. Να περιγράψετε τον τρόπο παράθεσης του Αμερικανικού προγεύματος.


Κατέβασμα ppt "1.Αναφέρει και αναλύει τις διάφορες κατηγορίες φαγητών και πότων του αμερικανικού προγεύματος. 2.Περιγράφει τον τρόπο παράθεσης για το αμερικανικό πρόγευμα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google