Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑΞΗ Β΄ΤΜΗΜΑ 2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑΞΗ Β΄ΤΜΗΜΑ 2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑΞΗ Β΄ΤΜΗΜΑ 2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2009-2010
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑΞΗ Β΄ΤΜΗΜΑ 2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΩΡΤΖΗ 23/02/10

2 Amita Motion The Crash Ένα ακριβό και όμορφο αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο σε πάρκινγκ και ο οδηγός του βρίσκεται μέσα σε αυτό. Τότε εμφανίζεται ένα άλλο παλιό αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό, η οποία στην προσπάθειά της να παρκάρει συγκρούεται με το πρώτο αυτοκίνητο.

3 Η γυναίκα δαγκώνοντας τα χείλη της βγαίνει από το όχημα όπως και ο άνδρας αλλά, αντί αυτός να την βρίσει της λέει πως ουσιαστικά ήταν δικό του λάθος με τα λόγια: «Νύχτα το πήρα το δίπλωμα», «Χίλια συγνώμη αλλά νόμιζα ότι όλος ο δρόμος είναι δικός μου», «δεν θέλω να μου ταράζεσαι, πετάχτηκα, θα σε πληρώσω και από αύριο σπίτι μου, να πλύνω κανένα πιάτο»

4 Μάλλον φταίει η Amita motion.

5 Τέλος παρουσιάζεται ο οδηγός της οδικής βοήθειας να λέει στον άνδρα πόσο άσχετη είναι η γυναίκα που τον τράκαρε ενώ εκείνος χωρίς να ενδιαφέρεται του προσφέρει λίγο από το χυμό του.

6 Ποιο προϊόν διαφημίζεται?
Το προϊόν που διαφημίζεται είναι ο χυμός Amita Motion. Πόσο απαραίτητο θεωρείς το προϊόν αυτό στην καθημερινή σου ζωή? Το προϊόν αυτό δεν είναι καθόλου απαραίτητο στην καθημερινή μου ζωή διότι μπορώ εύκολα να φτιάξω χυμό στο σπίτι μου, στύβοντας μερικά πορτοκάλια.

7 Ποιες ανάγκες μπορεί να σου ικανοποιήσει?
Ο χυμός αυτός μπορεί να με ξεδιψάσει αλλά επίσης μπορεί να μου προσφέρει τη βιταμίνη C του πορτοκαλιού. Τι προβλήματα σου δημιουργεί η έλλειψη του? Η έλλειψη του δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα.

8 Πόσο εύκολα μπορείς να το υποκαταστήσεις με ένα άλλο?
Μπορώ να το υποκαταστήσω πολύ εύκολα φτιάχνοντας ένα χυμό στο σπίτι μου. Για ποιού λόγους θα αισθανόσουν ικανοποίηση αν το αποκτούσες? Αν το αποκτούσα θα αισθανόμουν ικανοποίηση για τους εξής λόγους: Θα με ξεδιψούσε, Θα μου προσέφερε πολλά θρεπτικά συστατικά, Έχει ωραία γεύση.


Κατέβασμα ppt "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑΞΗ Β΄ΤΜΗΜΑ 2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google