Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός
με τον οποίο μπορείς να ξαπλώσεις στη πολυθρόνα σου στη βεράντα, να μην ανταλλάξεις ούτε μια λέξη και μετά να φύγεις αισθανόμενος ότι ήταν η καλύτερη συζήτηση που είχες κάνει ποτέ.

2 Είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζουμε τι έχουμε μέχρι να το χάσουμε, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι δεν γνωρίζουμε τι χάναμε πριν αυτό έλθει.

3 Το να προσφέρεις σε κάποιον όλη σου την αγάπη
δεν είναι σίγουρο ότι θα σου ανταποδοθεί! Μη περιμένεις ανταπόδοση αγάπης, απλά περίμενε να αναπτυχθεί στην καρδιά τους, αλλά αν αυτό δε γίνει, νάσαι σίγουρος ότι θα αναπτυχθεί στη δική σου. Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις, αλλά χρειάζεσαι μια ολόκληρη ζωή για να ξεχάσεις.

4 Μην πας για καλή εμφάνιση. Ξεγελάει.
Μην πας για πλούτο. Εξαφανίζεται. Πήγαινε για κάποιον που σε κάνει να χαμογελάς γιατί φτάνει ένα χαμόγελο για να κάνει μια μαύρη μέρα να φανεί λαμπερή. Βρες αυτόν που θα κάνει τη καρδιά σου Να χαμογελά.

5 Μπορεί να έχεις αρκετή ευτυχία να αισθάνεσαι πλήρης,
αρκετά βάσανα για να σε κάνουν δυνατό, αρκετή θλίψη για να διατηρηθείς ανθρώπινος, αρκετή ελπίδα για να σε κάνει ευτυχισμένο.

6 Μπες πάντα στα παπούτσια του άλλου.
Αν σε πονέσουν, σκέψου ότι μπορεί να πονάνε και τον άλλον.

7 Οι ευτυχέστεροι των ανθρώπων δεν έχουν κατ’ ανάγκη
τα πάντα και τα καλύτερα. Απλά κάνουν ό,τι καλύτερο βρεθεί μπροστά τους.

8 Η Ευτυχία απλώνεται σ’ αυτούς που κλαίνε,
σ’ αυτούς που πονάνε, σ’ αυτούς που ερεύνησαν, και σ’ αυτούς που δοκίμασαν, γιατί μόνο αυτοί μπορούν να εκτιμήσουν τη σημασία των ανθρώπων που άγγιξαν τη ζωή τους.

9 Όταν γεννήθηκες, έκλαιγες και όλοι γύρω σου
χαμογελούσαν. Ζήσε τη ζωή σου έτσι ώστε όταν πεθαίνεις, να είσαι ο μόνος που θα χαμογελάς ενώ όλοι γύρω σου θα κλαίνε.

10 Στείλε το μήνυμα αυτό σ’ εκείνους που σημαίνουν κάτι για σένα,
σ’ εκείνους που άγγιξαν τη ζωή σου με κάποιον τρόπο, σ’ εκείνους που σ’ έκαναν να χαμογελάς όταν το χρειαζόσουν, σ’ εκείνους που σ’ έκαναν να βλέπεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων όταν ήσουν στα κάτω σου, σ’ εκείνους που θέλεις να γνωρίζουν ότι εκτιμάς τη φιλία τους. Κι αν δεν το κάνεις μην ανησυχείς, δεν θα πάθεις κανένα κακό, απλά θα χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την ημέρα κάποιου φωτεινότερη μ’ αυτό το μήνυμα... Απόδοση στα ελληνικά: Γ.Σ.Δεληκάρης


Κατέβασμα ppt "Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google