Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα ΑμεΑ ΚΑΠΠΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΜΗΜΑ:2Π1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ! Τα ΑμεΑ στο σχολείο! Τα ΑμεΑ στις συγκοινωνίες! Τα ΑμεΑ στις τράπεζες! Τα ΑμεΑ στα ξενοδοχεία!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα ΑμεΑ ΚΑΠΠΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΜΗΜΑ:2Π1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ! Τα ΑμεΑ στο σχολείο! Τα ΑμεΑ στις συγκοινωνίες! Τα ΑμεΑ στις τράπεζες! Τα ΑμεΑ στα ξενοδοχεία!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα ΑμεΑ ΚΑΠΠΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΜΗΜΑ:2Π1

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ! Τα ΑμεΑ στο σχολείο! Τα ΑμεΑ στις συγκοινωνίες! Τα ΑμεΑ στις τράπεζες! Τα ΑμεΑ στα ξενοδοχεία!

3 Τα ΑμεΑ στο σχολείο! Εάν παρατηρήσεις στα σχολεία σήμερα έχουν εγκατασταθεί μπάρες, ασανσέρ σε περίπτωση που υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες!

4 Τα ΑμεΑ στις συγκοινωνίες! Εάν παρατηρήσεις μέσα σε ένα λεωφορείο υπάρχουν ενδεικτικές ταμπελίτσες που ερμηνεύουν ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν προτεραιότητα θέσης, επίσης τα λεωφορεία έχουν μηχανισμό για να χαμηλώνουν σε περίπτωση που δεν μπορεί να ανέβει κάποιος!

5 Τα ΑμεΑ στις τράπεζες! Πολλοί άνθρωποι καθημερινά εξυπηρετούνται από τις τράπεζες, κάθε φορά που πηγαίνω παρατηρώ πως υπάρχουν επιγραφές πάνω σε ταμπέλες που ερμηνεύουν την προτεραιότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες!

6 Τα ΑμεΑ στα ξενοδοχεία! Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά όντως υπάρχουν ξενοδοχεία για άτομα με ειδικές ανάγκες, έκανα κάποτε μια έρευνα μόνο και μόνο από περιέργεια και πήγα κ ρώτησα εάν όντως υπάρχουν και μου είπαν ναι, ανέβηκα επάνω και το είδα! Πιστέψτε με, έμεινα άναυδη!

7 Ευχαριστώ για την προσοχή σας και για τον χρόνο σας!


Κατέβασμα ppt "Τα ΑμεΑ ΚΑΠΠΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΜΗΜΑ:2Π1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ! Τα ΑμεΑ στο σχολείο! Τα ΑμεΑ στις συγκοινωνίες! Τα ΑμεΑ στις τράπεζες! Τα ΑμεΑ στα ξενοδοχεία!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google