Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παρατηρώ προσεκτικά τη φωτογραφία του απολιθώματος και σημειώνω στην ατομική καρτέλα-μικρό πίνακα αυτό που υποθέτω ότι απεικονίζει: Απολιθώματα: κόκαλα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παρατηρώ προσεκτικά τη φωτογραφία του απολιθώματος και σημειώνω στην ατομική καρτέλα-μικρό πίνακα αυτό που υποθέτω ότι απεικονίζει: Απολιθώματα: κόκαλα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παρατηρώ προσεκτικά τη φωτογραφία του απολιθώματος και σημειώνω στην ατομική καρτέλα-μικρό πίνακα αυτό που υποθέτω ότι απεικονίζει: Απολιθώματα: κόκαλα από ζώα ή υπολείμματα από φυτά που έζησαν πριν από τη σημερινή εποχή και κλείστηκαν σε στρώματα γης. Απολιθώματα μπορεί να είναι ακόμη και ίχνη (ενδείξεις) ύπαρξης ζωής στο παρελθόν.

2

3 Πώς έγιναν άραγε αυτά τα σημάδια πάνω στο οστό (κόκαλο); Πιθανόν … Μάλλον … Ίσως … Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως μάλλον … Αποκλείεται να έγιναν από … γιατί …

4

5 Τι παρατηρείς ; Σημάδι από λίθινο εργαλείο πάνω σε απολιθωμένο οστό ζέβρας Σημάδι από λίθινο εργαλείο πάνω σε σύγχρονο οστό ζέβρας


Κατέβασμα ppt "Παρατηρώ προσεκτικά τη φωτογραφία του απολιθώματος και σημειώνω στην ατομική καρτέλα-μικρό πίνακα αυτό που υποθέτω ότι απεικονίζει: Απολιθώματα: κόκαλα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google