Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η τεχνολογία που άλλαξε τον κόσμο. Διαστημική Τεχνολογία είναι ο τομέας της τεχνολογικής επιστήμης που προέκυψε από την εξερεύνηση του διαστήματος και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η τεχνολογία που άλλαξε τον κόσμο. Διαστημική Τεχνολογία είναι ο τομέας της τεχνολογικής επιστήμης που προέκυψε από την εξερεύνηση του διαστήματος και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η τεχνολογία που άλλαξε τον κόσμο

2 Διαστημική Τεχνολογία είναι ο τομέας της τεχνολογικής επιστήμης που προέκυψε από την εξερεύνηση του διαστήματος και τις νέες εφαρμογές, εφευρέσεις που δημιουργήθηκαν για τον σκοπό αυτό.

3 Η πρώτη επιτυχής τροχιακή εκτόξευση ήταν η αποστολή του σοβιετικού τηλεκατευθυνόμενου δορυφόρου Σπούτνικ 1 4 Οκτωβρίου 1957 3 Νοεμβρίου 1957 12 Απριλίου 1961 21 Ιουλίου1969 Το πρώτο ζωντανό ον που εκτοξεύθηκε στο διάστημα. Ένας σκύλος που λεγότανε Λάικα Η πρώτη επανδρωμένη πτήση στο διάστημα έγινε με το Βοστόκ 1, με πλήρωμα τον 27χρονο κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν Ο Νηλ Άρμστρονγκ έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη. Η αποστολή ονομάστηκε Apollo 11και πραγματοποιήθηκε από την NASA

4 Τεχνητός δορυφόρος: Ένας τεχνητός δορυφόρος είναι οποιαδήποτε κατασκευή, που δημιουργείτε από τον άνθρωπο και τοποθετείται σε τροχιά γύρω από ένα ουράνιο σώμα. Διαστημικός σταθμός: Ο διαστημικός σταθμός είναι μια μόνιμη ερευνητική εγκατάσταση που τοποθετείτε γύρω από έναν πλανήτη σε τροχιά. Ο σκοπός του είναι να γίνονται διάφορα επιστημονικά πειράματα που είναι εφικτά μόνο σε συνθήκες μη-βαρύτητας Διαστημικό λεωφορείο: Το διαστημικό λεωφορείο είναι ένα μερικώς επαναχρησιμοποιούμενο σύστημα εκτόξευσης. Χρησιμοποιείτε για την μεταφορά υλικών και ανθρώπων στο διάστημα. Διαδίκτυο: το Διαδίκτυο Internet είναι παγκόσμιο σύστημα διασυνδεδεμένων δικτύων υπολογιστών, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθιερωμένη ομάδα πρωτοκόλλων για να εξυπηρετεί εκατομμύρια χρηστών καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο.

5 Πολλά ατυχήματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των προσπαθειών του ανθρώπου να κατακτήσει το διάστημα. Σε αυτά συνήθως θρηνούμε ανθρώπινα θύματα και τα κόστη είναι τεράστια. Αυτό σημαίνει ότι οι αστροναύτες είναι πολύ θαρραλέοι γιατί ξέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες να τραυματιστούν ή να χάσουν τη ζωή τους.

6


Κατέβασμα ppt "Η τεχνολογία που άλλαξε τον κόσμο. Διαστημική Τεχνολογία είναι ο τομέας της τεχνολογικής επιστήμης που προέκυψε από την εξερεύνηση του διαστήματος και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google