Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Θα εμπιστευόσασταν τη καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας σε ένα γιατρό ;

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Θα εμπιστευόσασταν τη καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας σε ένα γιατρό ;"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Θα εμπιστευόσασταν τη καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας σε ένα γιατρό ;

2 Θα εμπιστευόσασταν τη σχεδίαση του σπιτιού σας σε ένα μάγειρα ;

3 Θα εμπιστευόσασταν τη υγεία του παιδιού σας σε ένα μηχανικό αυτοκινήτου που έχει παρακολουθήσει κάποιες ώρες, μαθήματα Πρώτων βοηθειών;

4 Σίγουρα όλοι θα απαντούσαμε πως ΟΧΙ !!! Και όμως κάποιος θα απαντούσε ΝΑΙ !!! Αυτός ο κάποιος είναι το Υπουργείο Παιδείας, που σκανδαλωδώς εμπιστεύεται τη διδασκαλία του μαθήματος της Πληροφορικής σε καθηγητές που δεν έχουν την ειδικότητα αυτή ! ! !

5 Όσο παράξενο και αν ακούγεται την ώρα που το Υπουργείο Παιδείας διαφημίζει την εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στο δημόσιο σχολείο, αναθέτει τη διδασκαλία της Πληροφορικής σε καθηγητές που η μόνη σχέση τους με το αντικείμενο είναι μερικές ώρες επιμόρφωσης σε βασικές δεξιότητες χρήσης Η/Υ!!!

6 Οι καθηγητές Πληροφορικής αγωνιζόμαστε ενάντια στην απαξίωση - υποβάθμιση του επιπέδου σπουδών Πληροφορικής στο Δημόσιο Σχολείο όπως πρόσφατα μεθόδευσε το ΥΠΕΠΘ και ζητάμε : 1.Οι αναθέσεις μαθημάτων ΚΑΙ για τα μαθήματα, τα σχετικά με την Πληροφορική, να γίνονται με βάση το γνωστικό αντικείμενο του πτυχίου και μόνο. 2.Ο αριθμός μαθητών ανά καθηγητή στα εργαστηριακά μαθήματα να γίνει δώδεκα (12) ΚΑΙ για τα μαθήματα Πληροφορικής και όχι δεκαεπτά (17) όπως τώρα κατ’ εξαίρεση ορίζει η νέα εγκύκλιος. 3.Ισονομία για τους υπεύθυνους εργαστηρίων Πληροφορικής με τρίωρη μείωση ωραρίου ΚΑΙ για το ΣΕΚ.

7 Ενώστε τη φωνή σας με τη δική μας για το αυτονόητο δηλαδή τη διδασκαλία της Πληροφορικής, στο δημόσιο σχολείο, από καθηγητές Πληροφορικής !


Κατέβασμα ppt "Θα εμπιστευόσασταν τη καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας σε ένα γιατρό ;"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google