Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

«Μια προσευχούλα» για να λέτε στη δουλειά !. Δως’ ημιν την γαλήνη να δεχθούμε τα πράγματα που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, το κουράγιο να αλλάξουμε τα πράγματα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "«Μια προσευχούλα» για να λέτε στη δουλειά !. Δως’ ημιν την γαλήνη να δεχθούμε τα πράγματα που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, το κουράγιο να αλλάξουμε τα πράγματα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 «Μια προσευχούλα» για να λέτε στη δουλειά !

2 Δως’ ημιν την γαλήνη να δεχθούμε τα πράγματα που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, το κουράγιο να αλλάξουμε τα πράγματα που δεν μπορούμε να δεχθούμε, και τη φρόνηση να κρύψουμε τα πτώματα αυτών που πρέπει να σκοτώσουμε γιατί μας έχουν πρήξει.

3 Και επίσης, βοήθησέ μας να προσέξουμε τους κάλους που θα πατήσουμε σήμερα, διότι μπορεί να είναι συγγενείς με τους κώλους που έχουμε να φιλήσουμε αύριο.

4 Βοήθησέ μας, ως ευσυνείδητοι υπηρέτες, να προσφέρουμε πάντα το 100% στην εργασία μας: 12% τη Δευτέρα, 23% την Τρίτη, 40% την Τετάρτη, 20% την Πέμπτη, και 5% τις Παρασκευές.

5 Και βοήθησέ μας να θυμόμαστε: όταν έχουμε μία πραγματικά κακή μέρα, και φαίνεται ότι οι άλλοι προσπαθούν vα μας πρήξουν, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να kινηθούν 42 μύες για να συνοφρυωθούμε, αλλά μόνο 4 για να υψώσουμε το μεσαίο δάχτυλο και να τους πούμε να πάνε να πηδηχτούν.

6 Αμήν


Κατέβασμα ppt "«Μια προσευχούλα» για να λέτε στη δουλειά !. Δως’ ημιν την γαλήνη να δεχθούμε τα πράγματα που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, το κουράγιο να αλλάξουμε τα πράγματα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google