Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Απεικόνιση αντιπροσωπευτικών φύλλων από δουλειές μαθητών στο Revelation Natural Art σχετικά με την συμμετρία στη ζωγραφική (Έχει προηγηθεί επίδειξη από.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Απεικόνιση αντιπροσωπευτικών φύλλων από δουλειές μαθητών στο Revelation Natural Art σχετικά με την συμμετρία στη ζωγραφική (Έχει προηγηθεί επίδειξη από."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Απεικόνιση αντιπροσωπευτικών φύλλων από δουλειές μαθητών στο Revelation Natural Art σχετικά με την συμμετρία στη ζωγραφική (Έχει προηγηθεί επίδειξη από τη νηπιαγωγό)

2 Μαθητής 1. α’ φάση, επιλέγεται το εικονίδιο με τον κάθετο άξονα συμμετρίας και με μια χοντρή μπλέ γραμμή τον ζωγραφίζει το παιδί από πάνω για να φαίνεται καλύτερα.

3 Μαθητής 1. β’ φάση, δημιουργούνται τα συμμετρικά σχήματα. Το παιδί ζωγραφίζει μόνο στη μία πλευρά (αριστερά) και το σχήμα λόγω της επιλογής του άξονα συμμετρίας δημιουργείται και δεξιά.

4 Μαθητής 1. α’ φάση, επιλέγεται το εικονίδιο με τον οριζόντιο άξονα συμμετρίας και με μια χοντρή κόκκινη γραμμή τον ζωγραφίζει το παιδί από πάνω για να φαίνεται καλύτερα.

5 Μαθητής 1. β’ φάση, δημιουργούνται τα συμμετρικά σχήματα. Το παιδί ζωγραφίζει μόνο στη μία πλευρά (επάνω) και το σχήμα λόγω της επιλογής του άξονα συμμετρίας δημιουργείται και κάτω.


Κατέβασμα ppt "Απεικόνιση αντιπροσωπευτικών φύλλων από δουλειές μαθητών στο Revelation Natural Art σχετικά με την συμμετρία στη ζωγραφική (Έχει προηγηθεί επίδειξη από."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google