Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΦΑΓΑΝΑΣ & ΥΙΟΙ LTD A’4 ΕΛΛΗ ΠΑΡΠΑ ΛΑΟΥΡΑ ΠΑΠΕΛ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΕΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΦΑΓΑΝΑΣ & ΥΙΟΙ LTD A’4 ΕΛΛΗ ΠΑΡΠΑ ΛΑΟΥΡΑ ΠΑΠΕΛ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΕΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΦΑΓΑΝΑΣ & ΥΙΟΙ LTD A’4 ΕΛΛΗ ΠΑΡΠΑ ΛΑΟΥΡΑ ΠΑΠΕΛ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΕΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΗ

2 Ο μυστηριώδες θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο… Ο Αρμάντο Φερνάντο ήταν ένας ιμπρεσιονιστής ζωγράφος ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο πάρκο του Γκραντ Ζατ στο Παρίσι της Γαλλίας. Εμείς είμαστε μια ομάδα κατασκόπων που είμαστε διαθετημένοι να λύσουμε το μυστήριο.

3 Η υπόθεση και τα στοιχεία που μαζέψαμε Ο Αρμάντο Φερνάντο πέθανε στα 33 του χρόνια. Βρέθηκε νεκρός στην λίμνη Γκραντ Ζατ. Ένα ανώνυμο γράμμα παραδόθηκε στις αρχές από ένα παίδι. Ο πίνακας του ο οποίος βρέθηκε δίπλα από τον νεκρό ζωγράφο πιστεύεται ότι απεικόνιζε το Γκραντ Ζατ. Πίσω από τον πίνακα του ήταν τυπωμένη η λέξη ΄΄ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΕ΄΄.

4 ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ Μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο και στο σχολικό βιβλίο καταλήξαμε πως ο Αρμάντο Φερνάντο είναι ο Ζωρζ-Πιερ Σερά. Ο «Αρμάντο Φερνάντο» όπως οι εφημερίδες μας πληροφορούν πέθανε σε ηλικία 33 ετών. Μετά την αναζήτηση μας ο ζωγράφος Ζωρζ Σερά πέθανε από σοβαρή λοίμωξη σε ηλικία 32 με 33 χρονών. Ο Αρμάντο ζωγράφιζε με μικρές κουκκίδες όπως και ο ζωγράφος Ζωρζ Σερά.

5 Ο Ζώρζ Σερά ο Ζώρζ Σερά γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1859 στο Παρίσι,για να σπείρει μιαν νέα άνοιξη για την κουρασμένη ζωγραφική. Η μέθοδος εργασίας του, που ονομάστηκε πουαντιγισμός – (πουά, μικρές γρήγορες πινελιές καθαρού χρώματος σαν κουκίδες τη μια κοντά στην άλλη.

6 Τι είναι η λοίμοξη; Λοίμωξη σημαίνει ότι ένας αριθμός μικροβίων βρίσκεται σε ένα σημείο του οργανισμού όπου φυσιολογικά δεν υπάρχουν και άμεσα ή έμμεσα, μέσω της τοξικότητάς τους, προκαλούν αντίδραση φλεγμονής που συνοδεύεται και από την κλινική εικόνα της εκάστοτε λοίμωξης.


Κατέβασμα ppt "ΦΑΓΑΝΑΣ & ΥΙΟΙ LTD A’4 ΕΛΛΗ ΠΑΡΠΑ ΛΑΟΥΡΑ ΠΑΠΕΛ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΕΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google