Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Χρήση του. Τι είναι το Sendspace Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία για το Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία για το ανέβασμα μεγάλων αρχείων (μέχρι 400 ΜΒ).

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Χρήση του. Τι είναι το Sendspace Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία για το Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία για το ανέβασμα μεγάλων αρχείων (μέχρι 400 ΜΒ)."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Χρήση του

2 Τι είναι το Sendspace Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία για το Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία για το ανέβασμα μεγάλων αρχείων (μέχρι 400 ΜΒ). Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων ήθελαν να ανεβάσουν μεγάλα αρχεία στο web και δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν μέσω των e-mails και web- mails.

3 Πώς χρησιμοποιείται Συνδέεστε στην ιστοσελίδα: και εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη:

4 Επιλέγετε το αρχείο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν θέλετε να ανεβά- σετε πολλά αρχεία μαζί, πρέπει να τα συμπιέσετε σε μορφή.rar ή.zip Τσεκάρετε υποχρεωτικά

5 Φτιάξτε έναν καφέ, βάλτε το αγαπημένο σας CD, αλλάξτε το μωρό, ή μαγειρέψτε το φαγητό σας… Τέλος πάντων βρείτε κάτι να κάνετε, ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου/των αρχείων που επιθυμείτε να ανεβάσετε.

6 Μόλις ολοκληρωθεί το ανέβασμα θα δείτε την οθόνη: Παίρνετε το link και το στέλνετε στον παραλήπτη με ένα συμβατικό e-mail.


Κατέβασμα ppt "Χρήση του. Τι είναι το Sendspace Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία για το Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία για το ανέβασμα μεγάλων αρχείων (μέχρι 400 ΜΒ)."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google