Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Είστε έτοιμοι να πάμε μια εκδρομή;

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Είστε έτοιμοι να πάμε μια εκδρομή;"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Είστε έτοιμοι να πάμε μια εκδρομή;
ΚΡΗΤΗ Είστε έτοιμοι να πάμε μια εκδρομή;

2 Πού θα πάμε, πότε και πόσο θα πληρώσουμε;
Θα συγκεντρωθούμε εγώ και η Ελένη στο λιμάνι του Πειραιά , στις 8.00 το πρωί, ημέρα Παρασκευή 22/9/2012. Έχουμε κλείσει τα εισιτήρια, που κοστίζουν 70 ευρώ το ένα (χωρίς καμπίνα). Λιμάνι Κρήτης

3 Το μεσημέρι Παρασκευής…
Αμάξι ενοικίασης Μόλις φτάσουμε (13.00) θα πάμε να φάμε στο ψητοπωλείο ‘ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ’ στην Κουνουπιδιάνα, Χανιά. Θα κλείσουμε αμάξι με 10 ευρώ κάθε 2 ώρες για να μπορούμε να πηγαίνουμε στους προορισμούς μας.

4 Το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευής…
Το απόγευμα στις , θα πάμε στην παραλία Ελαφονήσι στα Χανιά. Πού είναι 1 ώρα περίπου από το σπίτι του θείου της Ελένης, όπου θα μας φιλοξενήσει για αυτό το σαββατοκύριακο.

5 Το βράδυ Παρασκευής Το βράδυ της Παρασκευής θα το περάσουμε στο σπίτι του θείου της Ελένης βλέποντας την ταινία Ἠ Ελένη της Τροίας’

6 Το πρωί του Σαββάτου Το πρωί του Σαββάτου θα πάμε στο μινωικό παλάτι της Κνωσού, που είναι περίπου μιάμιση ώρα από το σπίτι μας. Εκεί θα μας ξεναγήσει η υπεύθυνη του αρχαιολογικού χώρου. Επίσης, θα πάμε εκεί με το αμάξι που νοικιάσαμε.

7 Το Σάββατο το μεσημέρι…
Το Σάββατο το μεσημέρι θα γυρίσουμε από την Κνωσό και θα φάμε στην ταβέρνα Ουζύθοινο που είναι περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο των Χανιών.

8 Το απόγευμα του Σαββάτου…
Το απόγευμα θα πάμε για μπάνιο στην παραλία Μπάλος που είναι περίπου 1 ώρα από το κέντρο, για αυτό θα ξεκινήσουμε κατά τις

9 Το βράδυ του Σαββάτου… Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την ταινία Ὀ Μπόμπιρας ξεπόρτισε’ στον θερινό κινηματογράφο των Χανιών μαζί με φίλους μας. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ για ενήλικες και για τα παιδιά είναι δωρεάν.

10 Το πρωί Κυριακής… Το πρωί, κατά τις 10.00, θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο Μαλίων, που είναι μια ώρα από το κέντρο. Εκεί θα μας ξεναγήσει η βασική ξεναγός.

11 Το απόγευμα της Κυριακής…
Το απόγευμα της Κυριακής… Το απόγευμα θα πάμε μια βόλτα στο λιμάνι των Χανιών, κατά τις γιατί στις θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα. Θα αγοράσουμε σουβενίρ για τους συμμαθητές μας. Θα επιστρέψουμε με το πλοίο Άγιος Νικόλαος, με το οποίο και ήρθαμε. Θα ταξιδέψουμε 5 ώρες με καμπίνα και θα φτάσουμε κατά τις Το κόστος είναι 100 ευρώ ανά άτομο.


Κατέβασμα ppt "Είστε έτοιμοι να πάμε μια εκδρομή;"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google