Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γεια σας, είμαι ο Road Runner, το ταχύτερο πουλί στην έρημο. Με δημιούργησε ο Chuck Jones το 1948.Μπορεί να έχω παράξενη ομορφιά, αλλά γίνομαι αγαπητός.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γεια σας, είμαι ο Road Runner, το ταχύτερο πουλί στην έρημο. Με δημιούργησε ο Chuck Jones το 1948.Μπορεί να έχω παράξενη ομορφιά, αλλά γίνομαι αγαπητός."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γεια σας, είμαι ο Road Runner, το ταχύτερο πουλί στην έρημο. Με δημιούργησε ο Chuck Jones το 1948.Μπορεί να έχω παράξενη ομορφιά, αλλά γίνομαι αγαπητός σε όλους και αυτό λόγω του χαρακτήρα μου, αφού είμαι φιλικός και αστείος. Κυρίως, όμως, είμαι πάρα πάρα πολύ τυχερός, αφού πάντα καταφέρνω να ξεφεύγω από τις παγίδες του Wile Coyota, χωρίς καν να ξέρω ότι προσπαθεί να με πιάσει. Εγώ πηγαίνω εκεί μόνο και μόνο, για να φάω τους σπόρους που μου αφήνει ο Wile!! Πάντως, έχει πλάκα που ποτέ δεν τα καταφέρνει. Beep Beep. Beep

2 Γεια σας, είμαι ο Wile Coyot! Mε δημιούργησε ο Chuck Jones το 1948. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά μου και όλοι ξέρουν ότι είμαι πανέξυπνος, παρόλο που ποτέ δεν μπορώ να πιάσω αυτό το άτιμο πουλί, τον Road Runner, με τα πανούργα σχέδιά μου! Δεν είμαι και το πιο ευχάριστο καρτούν, αλλά κάνω τον κόσμο να γελάει εδώ και πολλά χρόνια ! Είμαι σίγουρος ότι αυτό το πουλί θα το πιάσω και θα το φάω με μεγάλη μου χαρά μια μέρα, γιατί κάθε φορά με αφήνει νηστικό!

3 Αλεξάνδρα Γκαρτζονίκα Β’3 Αθηνά-Λυδία Μπουκουβάλα Β’3


Κατέβασμα ppt "Γεια σας, είμαι ο Road Runner, το ταχύτερο πουλί στην έρημο. Με δημιούργησε ο Chuck Jones το 1948.Μπορεί να έχω παράξενη ομορφιά, αλλά γίνομαι αγαπητός."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google