Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1 Συστηματικό Διάγραμμα Σκοπός του είναι η ανάπτυξη μιας ακολουθίας βημάτων, τα οποία εξαρτώνται το ένα από το άλλο και έτσι συνθέτουν την επίλυση του.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1 Συστηματικό Διάγραμμα Σκοπός του είναι η ανάπτυξη μιας ακολουθίας βημάτων, τα οποία εξαρτώνται το ένα από το άλλο και έτσι συνθέτουν την επίλυση του."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1 Συστηματικό Διάγραμμα Σκοπός του είναι η ανάπτυξη μιας ακολουθίας βημάτων, τα οποία εξαρτώνται το ένα από το άλλο και έτσι συνθέτουν την επίλυση του προβλήματος [Mizuno, 1988]. Χρησιμοποιείται για να αποσυνθέσουμε τον τελικό στόχο σε μικρότερους μέχρι να φτάσουμε σε ειδικές ενέργειες. Οργανώνουν την επίλυση του προβλήματος.Είναι μια γραφική ιεραρχική αναπαράσταση των προαπαιτούμενων βημάτων προς εκπλήρωση ενός στόχου ή μιας εργασίας (διάγραμμα δέντρου). [Dale, 1994]

2 2 Συστηματικό Διάγραμμα (Systematic Diagram) Είναι ένα λογικό διάγραμμα δέντρου, που περιλαμβάνει την ιεραρχική δομή σκοπών και μέσων για την επίτευξη των σκοπών. Οι σκοποί και τα μέσα αξιολογούνται με βάση την πρακτικότητα τους, χρησιμοποιώντας τα σύμβολα: Πρακτικό:  Αβέβαιο:  Μη-Πρακτικό: 

3 3

4 4 Σχηματισμός Συστηματικού Διαγράμματος

5 5 Παράδειγμα Συστηματικού Διαγράμματος


Κατέβασμα ppt "1 Συστηματικό Διάγραμμα Σκοπός του είναι η ανάπτυξη μιας ακολουθίας βημάτων, τα οποία εξαρτώνται το ένα από το άλλο και έτσι συνθέτουν την επίλυση του."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google