Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ Δ ΤΑΞΗ.  Γεια σας είμαι ο Χρύσανθος και θα σας μιλήσω για τα προβλήματα που δημιουργούμε στο περιβάλλον εμείς οι άνθρωποι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ Δ ΤΑΞΗ.  Γεια σας είμαι ο Χρύσανθος και θα σας μιλήσω για τα προβλήματα που δημιουργούμε στο περιβάλλον εμείς οι άνθρωποι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ Δ ΤΑΞΗ

2  Γεια σας είμαι ο Χρύσανθος και θα σας μιλήσω για τα προβλήματα που δημιουργούμε στο περιβάλλον εμείς οι άνθρωποι.

3  Καυσαέρια  Πετρελαιοκηλίδες  Όξινη βροχή  Σκουπίδια  Τρύπα του όζοντος  Πυρκαγιές  Λαθροθηρία

4 Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, μια πήγη που δημιουργεί τα καυσαέρια είναι και η διαφήμιση. Η διαφήμιση μας καλεί να αγοράζουμε προιόντα που δεν τα έχουμε ανάκγη.

5  Έτσι τα εργοστάσια παράγουν συνεχώς προϊόντα που καταλήγουν ως άχρηστα, με αποτέλεσμα να εξατμίζονται τα καυσαέρια στον αέρα.

6  Μια πετρελαιοκηλίδα μπορεί να δημιουργηθεί απο ενα πλοίο που για κάποιο λόγο βυθίστηκε στη θάλασσα.  Το πετρέλαιο που μετέφερε χύθηκε στη θάλασσα και έτσι δημιουργήθηκε μια πετρελαιοκηλίδα.

7

8  Όπως βλέπετε και στην εικόνα τα σκουπίδια μπορούν να γίνουν αρκετά ενοχλητικά, αλλά δεν φταίνε αυτά, για όλα φταίμε εμείς.  Όλοι αυτοί που πετάνε σκουπίδια δεν έχουν συνείδηση.

9  Άυτα τα σκουπίδια που πετάμε στο έδαφος χρειάζονται χιλιάδες χρόνια για να λιώσουν.  Επίσης αυτό είναι και ένα από τα αρνητικά της διαφήμισης,γιατί μας ενθαρρύνει να καταναλώνουμε προιόντα που δεν χρειαζόμαστε.

10  Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που προκαλούνται από την ρύπανση του περιβάλλοντος είναι η τρύπα του οζοντος η οποία απειλεί με θέρμανση τον πλανήτη.

11  Η λαθροθηρία επηρεάζει τα προστατευόμενα είδη ζώων τα οποία σιγά σιγά λιγοστεύουν και δεν θα υπάρχουν πια αν δεν τα αφήνουμε να γεννούν και τα σκοτώνουν οι λαθροθήρες για τη γούνα τους και τη γεύση τους.

12  Οι πυρκαγιές που προκαλούνται από εμάς τους ίδιους καταστρέφουν ότι βρουν και μπροστά τους και κυρίως τα δάση.

13 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Κατέβασμα ppt "ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ Δ ΤΑΞΗ.  Γεια σας είμαι ο Χρύσανθος και θα σας μιλήσω για τα προβλήματα που δημιουργούμε στο περιβάλλον εμείς οι άνθρωποι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google