Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΚΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤ2!!!!!.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΚΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤ2!!!!!."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΚΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤ2!!!!!

2 ΣΠΙΤΙΑ

3 ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΡΟΜΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΌ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΡΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ!!!!!!

4 ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΞΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟ ΣΧΗΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

5 ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΣΠΙΤΙΑ Τα παραμυθένια σπίτια κατασκευάζονται με χαριτωμένα σχέδια και μοιάζουν ακριβώς όπως αυτά στις ιστορίες και τα παραμύθια. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε ένα ήσυχο περιβάλλον, είτε βαθιά μέσα στο δάσος είτε κρύβονται πίσω από τα δέντρα και τη βλάστηση. Αυτά τα σπίτια είναι σε έναν κόσμο δικό τους και φαίνονται σαν το ιδανικό μέρος για να περάσει κάποιος ήσυχες και ονειρικές διακοπές!

6 ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ Σπίτια που είναι έρημα και ακατάλληλα για διαμονή για πολλά χρόνια. Κρύβουν τη δική τους ιστορία και καλούν τους θαρραλέους να τα εξερευνήσουν.

7 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΜΑΚΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤ2!!!!!."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google