Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ. . Να γράψετε τα επίθετα που δίνονται στην παρένθεση στον κατάλληλο τύπο, ώστε να συμφωνούν με τα αντίστοιχα ουσιαστικά; οἱ..........................(ἀγαθός)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ. . Να γράψετε τα επίθετα που δίνονται στην παρένθεση στον κατάλληλο τύπο, ώστε να συμφωνούν με τα αντίστοιχα ουσιαστικά; οἱ..........................(ἀγαθός)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ

2 . Να γράψετε τα επίθετα που δίνονται στην παρένθεση στον κατάλληλο τύπο, ώστε να συμφωνούν με τα αντίστοιχα ουσιαστικά; οἱ..........................(ἀγαθός) πολῖται τῶν........................(ἠθικός) ἀνθρώπων τούς.........................(γενναῖος) μαχητάς τό............................(ὡραῖος) φυτόν αἱ...........................(δίκαιος) κρίσεις ἡ.........................(καθαρός)ψυχή

3 ὁ σοφός η σοφή το σοφόν ὁ ἀγαθός ὁ ἱερός ὁ μικρός ὁ καθαρός ὁ φαιδρός ὁ πλούσιος ὁ δίκαιος ὁ ἀθάνατος ὁ ἄφθονος ὁ ἔνδοξος


Κατέβασμα ppt "ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ. . Να γράψετε τα επίθετα που δίνονται στην παρένθεση στον κατάλληλο τύπο, ώστε να συμφωνούν με τα αντίστοιχα ουσιαστικά; οἱ..........................(ἀγαθός)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google