Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μάθημα: Κοινωνικά Ζητήματα και Επιχειρηματικές Πρακτικές Διδάσκουσα: Μπέττυ Τσακαρέστου Βουδούρης Γιώργος Γκιμούση Πανωραία Σουλουτζιδάκης Σοφοκλής και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μάθημα: Κοινωνικά Ζητήματα και Επιχειρηματικές Πρακτικές Διδάσκουσα: Μπέττυ Τσακαρέστου Βουδούρης Γιώργος Γκιμούση Πανωραία Σουλουτζιδάκης Σοφοκλής και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μάθημα: Κοινωνικά Ζητήματα και Επιχειρηματικές Πρακτικές Διδάσκουσα: Μπέττυ Τσακαρέστου Βουδούρης Γιώργος Γκιμούση Πανωραία Σουλουτζιδάκης Σοφοκλής και Τζώρτζη Μαργαρίτα ΕΡΓΑΣΙΑ 2

2 H Honda για πολλά χρόνια είναι πρωτοπόρος στις δράσεις τις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Είναι σοβαρά αφοσιωμένη στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από τα προϊόντα της και πραγματοποιεί σειρά ενεργειών που στοχεύει στην όσο το περισσότερο δυνατό καλύτερη περιβαλλοντική συμπεριφορά των προϊόντων της.

3 Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 1996 ανακοινώθηκε το νέο αυτοκίνητο Honda "EV Plus Electric", Ο ηλεκτρικός κινητήρας "brushless" με συνεχές ρεύμα, έχει υψηλή απόδοση και τροφοδοτείται από μπαταρίες LongLife υψηλής χωρητικότητας Πετυχαίνει διπλή αυτονομία με μέγιστη ταχύτητα 130 χλμ/ώρα και ένα ανθεκτικό μα ελαφρύ σασί. Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πρακτικά και πιο τελειοποιημένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.Με τον τρόπο αυτό η Honda συμβάλλει στην ανάπτυξη των καθαρών οχημάτων, που χρησιμοποιούν διάφορες πηγές ενέργειας και προσαρμόζονται στις ανάγκες των καταναλωτών..

4 HONDA EV PLUS

5 Το όχημα Honda LEV είναι ένα νέο "πράσινο" πρότυπο σύγκρισης για βενζινοκινητήρες. Ένα αποτέλεσμα είναι το όχημα χαμηλών εκπομπών Honda LEV (Low Emission Vehicle). Στην Ιαπωνία από το 1997, κυκλοφορούν το Civic Ferio LEV, το Parner LEV και το Accord LEV, όλα με χαμηλές εκπομπές καυσαερίων (μόνο στο 10% των ορίων του κανονισμού).

6 Τεχνολογία Ultra Low Emission Vehicle (εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών όχημα ) Το ακρωνύμιο ULEV υποδηλώνει τις αυστηρές παραμέτρους που ισχύουν στην Πολιτεία της Καλιφόρνια. ενσωματώνει την χαμηλή ανάφλεξη αισθητήρα UEGO (Universal Exhsaust Gas Oxigen Sensor) (καθολικός αισθητήρας οξυγόνου για καυσαέρια). Σύστημα καυσαερίων Επανεισάγοντας στο μίγμα αέρα - καυσίμου μέρος των καυσαερίων μειώνονται οι θερμοκρασίες ανάφλεξης, μειώνοντας έτσι το περιεχόμενο των οξειδίων του αζώτου. Κινητήρες ZLEV: Zero Level Emission Vehicle (Οχήματα Μηδενικών Εκπομπών) Η Honda ανέπτυξε την τεχνολογία ZLEV με στόχο τη μείωση των τοξικών εκπομπών σε τιμές συγκρίσιμες με εκείνες των εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτούνται για να κινηθούν τα ηλεκτρικά οχήματα.

7 Οχήματα φυσικού αερίου το 1996, η Honda ανακοίνωσε το μοντέλο Civic GX (Honda NGV, Natural Gas Vehicle)(Όχημα Φυσικού Αερίου). Το φυσικό αέριο έχει μια εξαιρετικά καθαρή καύση και είναι εύκολα διαθέσιμο. Εφαρμόζοντας την τεχνολογία αυτοκινήτου Honda επιτεύχθηκαν εξαιρετικά επίπεδα καθαρών εκπομπών. Το Honda Civic GX συνδυάζει αυτήν την "καθαρή" τεχνολογία με τα ίδια χαρακτηριστικά επιδόσεων, ποιότητας, αξιοπιστίας και ασφάλειας των αυτοκινήτων Honda με κινητήρα βενζίνης.

8 Το ηλιακό αυτοκίνητο Ένα παράδειγμα εναλλακτικής τεχνολογίας πρόωσης είναι το Solar Car Dream Car II. Το Dream II είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα και ενισχυμένο με πλαστικά υλικά, καλύπτεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από 47.000 φωτοβολταϊκές κυψέλες πυριτίου, κατασκευασμένες από το αυστραλιανό πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας Το αυτοκίνητο έχει βάρος 170 κιλά και μπορεί να μεταφέρει δύο άτομα των 80 κιλών έκαστο και συνολικά 330 κιλά. Το εκτιμώμενο κόστος για την κατασκευή του αυτοκινήτου είναι περίπου 7,9 εκατ. Δολάρια.


Κατέβασμα ppt "Μάθημα: Κοινωνικά Ζητήματα και Επιχειρηματικές Πρακτικές Διδάσκουσα: Μπέττυ Τσακαρέστου Βουδούρης Γιώργος Γκιμούση Πανωραία Σουλουτζιδάκης Σοφοκλής και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google