Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τι είναι το Made in Greece Ο Συνεργάτης σας στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Ίντερνετ Εργαλείο για την ανάπτυξη των πωλήσεων και των εξαγωγών Η μηχανή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τι είναι το Made in Greece Ο Συνεργάτης σας στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Ίντερνετ Εργαλείο για την ανάπτυξη των πωλήσεων και των εξαγωγών Η μηχανή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Τι είναι το Made in Greece Ο Συνεργάτης σας στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Ίντερνετ Εργαλείο για την ανάπτυξη των πωλήσεων και των εξαγωγών Η μηχανή αναζήτησης για τα Ελληνικά Προϊόντα και τις Ελληνικές εταιρείες Η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη διαδικτυακή πύλη προώθησης των ελληνικών προϊόντων και εταιρειών στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

3 Στόχος του Made in Greece Ανάπτυξη των Ελληνικών εξαγωγών. Η αύξηση των πωλήσεων των Ελληνικών προϊόντων στην Ελλάδα. Να αναδείξουμε σε όλο τον κόσμο την ποικιλία την ποιότητα και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν τα Ελληνικά προϊόντα. Να παρέχουμε σε κάθε χρήστη του internet, ξένο ή Έλληνα μια εύχρηστη μηχανή εύρεσης Ελληνικών προϊόντων και εταιρειών. Να αναπτύξουμε όλοι μαζί το Brand MADE IN GREECE. Brand υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικών προϊόντων, Ελληνικής Προέλευσης.

4 Στατιστικά & Αποτελέσματα 1 ου Εξαμήνου 162.000 επισκέπτες 55% των επισκεπτών από το εξωτερικό. 51.000 φίλοι στo Facebook Πάνω από 1.100 μηνύματα μέσω του συστήματος και πολυάριθμες απευθείας επικοινωνίες από δυνητικούς πελάτες από όλον τον κόσμο.

5


Κατέβασμα ppt "Τι είναι το Made in Greece Ο Συνεργάτης σας στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Ίντερνετ Εργαλείο για την ανάπτυξη των πωλήσεων και των εξαγωγών Η μηχανή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google