Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

02/11/2009. Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων Είναι μοχλός δημιουργίας & ανάπτυξης Είναι μοχλός δημιουργίας & ανάπτυξης Απασχολεί πάνω από 350.00 άτομα Απασχολεί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "02/11/2009. Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων Είναι μοχλός δημιουργίας & ανάπτυξης Είναι μοχλός δημιουργίας & ανάπτυξης Απασχολεί πάνω από 350.00 άτομα Απασχολεί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 02/11/2009

2 Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων Είναι μοχλός δημιουργίας & ανάπτυξης Είναι μοχλός δημιουργίας & ανάπτυξης Απασχολεί πάνω από 350.00 άτομα Απασχολεί πάνω από 350.00 άτομα Συμβάλει σημαντικά στις Εξαγωγές, κατέχει το 18% των συνολικών εξαγωγών Συμβάλει σημαντικά στις Εξαγωγές, κατέχει το 18% των συνολικών εξαγωγών Οφέλη για την κοινωνία, με μισθούς, φόρους, χορηγικές δράσεις. Οφέλη για την κοινωνία, με μισθούς, φόρους, χορηγικές δράσεις. Διασφαλίζει, υγιεινή & ασφάλεια των τροφίμων. Διασφαλίζει, υγιεινή & ασφάλεια των τροφίμων.

3 Στο διεθνές περιβάλλον μέλλον έχει η επιχείρηση που είναι: Αποκεντρωμένη & ευέλικτη Αποκεντρωμένη & ευέλικτη Με διεθνή φιλοσοφία Marketing Με διεθνή φιλοσοφία Marketing Ανοιχτή σε επιχειρηματικές συνεργασίες Ανοιχτή σε επιχειρηματικές συνεργασίες Παρακολουθεί εξελίξεις, ανάγκες, τάσεις των καταναλωτών Παρακολουθεί εξελίξεις, ανάγκες, τάσεις των καταναλωτών Καινοτομεί & διαφοροποιείται Καινοτομεί & διαφοροποιείται

4 ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ 2009 11 % των συνολικών πωλήσεων 2010 2010 (πρόβλεψη) 20 % των συνολικών πωλήσεων

5 Διαφοροποίηση – Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα Ντόπιο γιαούρτι, από ντόπιο γάλα με αγνό, φυσικό τρόπο παραγωγής. Ντόπιο γιαούρτι, από ντόπιο γάλα με αγνό, φυσικό τρόπο παραγωγής. 1. Επιθυμητές αξίες για το Ιδανικό Γιαούρτι:

6 Ο Ν. Σερρών, 1ος επαρχιακός νομός σε παραγωγή γάλακτος (75.000 tn ετησίως) Ο Ν. Σερρών, 1ος επαρχιακός νομός σε παραγωγή γάλακτος (75.000 tn ετησίως) Η ΚΡΙ-ΚΡΙ χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ φρέσκο γάλα, από Πιστοποιημένα Αγροκτήματα. Η ΚΡΙ-ΚΡΙ χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ φρέσκο γάλα, από Πιστοποιημένα Αγροκτήματα. 2. Πλεονεκτήματα της ΚΡΙ-ΚΡΙ

7 Γιαούρτι ΣΕΡΡΩΝ ΚΡΙ-ΚΡΙ Το μόνο φρέσκο γιαούρτι με Ονομασία Προέλευσης. Ένα διαλεχτό προϊόν της Σερραϊκής γης, από ολόφρεσκο – πιστοποιημένο γάλα ημέρας. 3. Τι μπορεί να υποσχεθεί το Γιαούρτι ΚΡΙ-ΚΡΙ?

8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

9 ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ Διάκριση στο διαγωνισμό “BestWorkplace 2007” 1 η Βιομηχανία Τροφίμων 1 η Βιομηχανία Τροφίμων με το ιδανικότερο εργασιακό περιβάλλον με το ιδανικότερο εργασιακό περιβάλλον στο οποίο οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται τους διοικούντες, είναι υπερήφανοι για τη δουλεία τους και απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους τους. στο οποίο οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται τους διοικούντες, είναι υπερήφανοι για τη δουλεία τους και απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους τους. Διάκριση στο διαγωνισμό “Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού 2009” τιμητική διάκριση για τη δημιουργία νέου Τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων τιμητική διάκριση για τη δημιουργία νέου Τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων αναγνώριση και επιβράβευση της εταιρίας μας για τις πρακτικές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού αναγνώριση και επιβράβευση της εταιρίας μας για τις πρακτικές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

10 Παιδικός σταθμός «Τα Αστεράκια της ΚΡΙ-ΚΡΙ»ΤΜΗΜΑ2008 Εμπορικό104 Παραγωγή125 Διοίκηση28 ΣΥΝΟΛΟ287 Πτυχιούχοι (ΑΕΙ,ΤΕΙ)23% Με Μεταπτυχιακό7%


Κατέβασμα ppt "02/11/2009. Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων Είναι μοχλός δημιουργίας & ανάπτυξης Είναι μοχλός δημιουργίας & ανάπτυξης Απασχολεί πάνω από 350.00 άτομα Απασχολεί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google