Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παρουσίαση μουσειοσκευής από το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Όνομα ομάδας: «Puzzle» Κοτσώνης Παναγιώτης Κωνσταντινίδης Λευτέρης Μαυριδοπούλου Αλεξάνδρα Νταρζάνος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παρουσίαση μουσειοσκευής από το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Όνομα ομάδας: «Puzzle» Κοτσώνης Παναγιώτης Κωνσταντινίδης Λευτέρης Μαυριδοπούλου Αλεξάνδρα Νταρζάνος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παρουσίαση μουσειοσκευής από το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Όνομα ομάδας: «Puzzle» Κοτσώνης Παναγιώτης Κωνσταντινίδης Λευτέρης Μαυριδοπούλου Αλεξάνδρα Νταρζάνος Χρήστος

2 Στο πλαίσιο του project δανειστήκαμε από το μουσείο κυκλαδικής τέχνης τη μουσειοσκευή «παίζοντας στην αρχαία Eλλάδα» και από εκεί κινητοποιηθήκαμε στο να παρασκευάσουμε από πηλό την αρχαιοελληνική κούκλα που ονομάζεται πλαγγόνα καθώς και την ίυγγα που ο ήχος που παράγει παραπέμπει στη σουσουράδα, κατά την αρχαιοελληνική μυθολογία.

3 Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν τις ομάδες κατά τη διάρκεια του μαθήματος να απασχολούνται με τα παιχνίδια της μουσειοσκευής.

4 Η ομάδα Πεσσοί παίζουν με τη σβούρα και το κάνιστρον.

5

6

7 Η ομάδα «Puzzle» παίζει με τη σβούρα και τον αστραγαλισμό.

8

9

10 Η ομάδα «Invisible Purple Ninjas» παίζει με την ίυγγα, την κουδουνίστρα και το γιο-γιο.

11

12

13 Η ομάδα «Τα παιδία παίζει» παίζει με τη πλαγγόνα, την ίυγγα και την οινοχόη.

14

15

16 Παρακολουθήσατε την αναπαράσταση αρχαιοελληνικών παιχνιδιών μέσα στην τάξη.

17 Επίσης μέσα στην τάξη με τη βοήθεια του κου. Γιώργου Σαγώνα παρακολουθήσαμε αναπαράσταση αρχαιοελληνικών παιχνιδιών στη Βερόνα της Ιταλίας κάτι που έχει θεσπιστεί και τελείται κάθε χρόνο.

18

19

20


Κατέβασμα ppt "Παρουσίαση μουσειοσκευής από το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Όνομα ομάδας: «Puzzle» Κοτσώνης Παναγιώτης Κωνσταντινίδης Λευτέρης Μαυριδοπούλου Αλεξάνδρα Νταρζάνος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google