Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το ποντίκι (mouse) είναι συσκευή εισόδου που χρησιμοποιείται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το όνομα του προέρχεται από το χαρακτηριστικό σχήμα των.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το ποντίκι (mouse) είναι συσκευή εισόδου που χρησιμοποιείται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το όνομα του προέρχεται από το χαρακτηριστικό σχήμα των."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το ποντίκι (mouse) είναι συσκευή εισόδου που χρησιμοποιείται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το όνομα του προέρχεται από το χαρακτηριστικό σχήμα των πρώτων συσκευών του είδους, που θυμίζει το μικρό θηλαστικό.

3 Τα κύρια μέρη ενός κλασικού ποντικιού είναι το καλώδιο επικοινωνίας με τον Η/Υ και το κυρίως σώμα της συσκευής. Το κυρίως σώμα αποτελείται συνήθως από ένα σταθερό στέλεχος από πλαστικό, πάνω στο οποίο είναι προσαρμοσμένα δύο ή περισσότερα κουμπιά και ίσως μια ροδέλα κύλισης.

4 Αρχικά τα ποντίκια ήταν μηχανικά και ενσύρματα (είναι τα γνωστά κλασικά ποντίκια με την μπίλια στο κάτω μέρος). Τώρα είναι οπτικά ή laser ενσύρματα ή ασύρματα.

5 Ποντίκι - τηλέφωνο skype Ποντίκι - κλιματιστικό

6

7 Logitec air max Eπιτρέπει την πλοήγηση όχι μόνο πάνω στην επιφάνεια του γραφείου αλλά και στον… αέρα! Επιπλέον στο πάνω μέρος διαθέτει multimedia keys

8 Level 10 M BMW Group Designworks Ο κάτοχος του ποντικιού μπορεί να προσαρμόσει ανάλογα με τις προτιμήσεις του και τι τον βολεύει το ύψος του, ενώ οι τρύπες στην κορυφή του επιτρέπουν στην παλάμη του να αερίζεται επαρκώς. Οι δημιουργοί του ποντικιού αναφέρουν, πως το να συγκρίνει κανείς το δικό τους ποντίκι με τα υπόλοιπα, είναι σαν να συγκρίνει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με ένα οικογενειακό.

9 Ποντίκι «Νυχτερίδα» Αιωρείται έως και 40 εκατοστά ύψος χάρη σε ένα ένα μαγνητικό δαχτυλίδι, δίνoντας τη δυνατότητα να προσαρμόσει ο χρήστης την αιώρηση ανάλογα με το βάρος του χεριού του. Η πρωτοποριακή αυτή εφεύρεση υπόσχεται ανακούφιση στους ανθρώπους που πάσχουν από σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.


Κατέβασμα ppt "Το ποντίκι (mouse) είναι συσκευή εισόδου που χρησιμοποιείται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το όνομα του προέρχεται από το χαρακτηριστικό σχήμα των."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google