Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η αξία της αγάπης ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΜΗΜΑ Α2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2014-2015 ΟΜΑΔΑ: ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΤΟΥ Α2 ΑΠΟ:ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η αξία της αγάπης ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΜΗΜΑ Α2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2014-2015 ΟΜΑΔΑ: ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΤΟΥ Α2 ΑΠΟ:ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η αξία της αγάπης ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΜΗΜΑ Α2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: ΟΜΑΔΑ: ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΤΟΥ Α2 ΑΠΟ:ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑ ΜΙΡΚΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΙΟΥΡΚΤΣΟΥΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΤΣΑ ΙΟΥΛΙΑ ΝΑΖΑΡΙΑ

2 Σχολιασμός του ποιήματος
Στο ποιήμα σχολιάζετε η αξία της αγάπης στην ζωή των ανθρώπων. Μας λέει ότι χωρίς την αγάπη ο άνθρωπος είναι κενός. Ακόμα κι αν έχει γνώσεις, δύναμη ή πίστη, δεν είναι αρκετά. Ακόμα κι αν ξοδέψει όλη την περιουσία του για τον συνάνθρωπό του, αν δεν έχει αγάπη η πράξη του δεν θα τον ωφελήσει. Γιατί κάποια στιγμή οι γνώσεις και οι προφυτείες θα καταργηθούν, το μόνο σταθερό θα είναι η αγάπη. Η αγάπη είναι κάτι αληθινό, κάτι όπου μπορούμε να βασιστούμε.

3 Αποφθέγματα για την αγάπη
Όλοι οι άνθρωποι μοιάζουν μεταξύ τους... Οι μεγαλύτεροι των θνητών, μα κι οι πιο μικροί, αγαπάνε τα παιδιά τους. Άνισοι κοινωνικά, άλλοι είναι πλούσιοι κι άλλοι φτωχοί. Αλλά ολόκληρο το ανθρώπινο γένος αγαπάει τα παιδιά του. Ευριπίδης Εάν κάποιος πιστεύει ότι η αγάπη και η ειρήνη είναι κλισέ, που τα αφήσαμε πίσω στη δεκαετία του '60, αυτό είναι πρόβλημά του. Αγάπη και Ειρήνη είναι αιώνιες αξίες. Τζον Λένον Η αγάπη είναι ένα μέρος της ανθρώπινης ζωής, της γυναίκας όμως ολόκληρη η ύπαρξή της. Λόρδος Βύρων Η αγάπη είναι πάντοτε η αρχή κάθε γνώσης, καθώς η φωτιά είναι η αρχή του φωτός. Τόμας Καρλάιλ Η αγάπη είναι φωτεινή σαν την αυγή και σιωπηλή σαν τον τάφο. Βίκτωρ Ουγκώ Η αγάπη ευφραίνει, όπως ο ήλιος μετά την καταιγίδα. Ουίλιαμ Σέξπιρ Πηγή:

4 Εικόνες

5 ΤΕΛΟΣ!


Κατέβασμα ppt "Η αξία της αγάπης ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΜΗΜΑ Α2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2014-2015 ΟΜΑΔΑ: ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΤΟΥ Α2 ΑΠΟ:ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google