Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Μην ξεχνάς πως η ενέργεια των μπαταριών προέρχεται από τη Γη. Μην τη σπαταλάς. Κλείνε το γουόκμαν σου, όταν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Μην ξεχνάς πως η ενέργεια των μπαταριών προέρχεται από τη Γη. Μην τη σπαταλάς. Κλείνε το γουόκμαν σου, όταν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Μην ξεχνάς πως η ενέργεια των μπαταριών προέρχεται από τη Γη. Μην τη σπαταλάς. Κλείνε το γουόκμαν σου, όταν δεν ακούς, και σβήνε το φα κό σου πριν τον φυλάξεις. Βάλε στην πρίζα τα φορητά κασετόφωνα και ραδιόφωνα, όποτε μπορείς, αντί να τα λειτουργείς με μπαταρίες. Να χρησιμοποιείς πράγματα που δεν χρειάζονται μπαταρίες, όπως το ηλι­ακό κομπιουτεράκι που λειτουργεί με το φως του ήλιου. Πες στους γονείς σου να πάρουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες κι έναν επαναφορτιστή. Στην αρχή κοστίζουν ακριβότερα, μα αν χρησιμοποιείτε πολλές μπαταρίες, στο τέλος θα εξοικονομήσετε χρήματα.

2 ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ 1.Σε όλο τον κόσμο αγοράζουν δισεκατομμύρια μπαταρίες το χρόνο. 2.Ο επαναφορτιστής μπαίνει σε μια ηλεκτρική πρίζα Παίρνει ηλετρισμό από την πρίζα και τον βάζει μέσα στην μπαταρία.

3 Τι είναι μπαταρία Η μπαταρία ή ηλεκτρικός συσσωρευτής είναι η συσκευή η οποία αποθηκεύει χημική ενέργεια και την αποδεσμεύει με τη μορφή ηλεκτρισμού. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ηλεκτροχημικές διατάξεις όπως η γαλβανική στήλη. Η ανάπτυξη των μπαταριών άρχισε με την κατασκευή της Βολταϊκής στήλης από τον Αλεσάντρο Βόλτα. Εικάζεται όμως ότι κάποια αντικείμενα, που χρονολογούνται γύρω στο έτος 600 και είναι γνωστά σαν Μπαταρίες της Βαγδάτης, είχαν χρησιμοποιηθεί τότε για την παραγωγή μικρής ποσότητας ηλεκτρισμού.


Κατέβασμα ppt "ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Μην ξεχνάς πως η ενέργεια των μπαταριών προέρχεται από τη Γη. Μην τη σπαταλάς. Κλείνε το γουόκμαν σου, όταν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google