Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρέα και το άγνωστο παιδάκι Ένα μικρό παραμυθάκι που έφτιαξαν τα πρωτάκια με αφορμή την 21 η Μαρτίου: ημέρα αφιερωμένη στην εξάλειψη των φυλετικών.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η παρέα και το άγνωστο παιδάκι Ένα μικρό παραμυθάκι που έφτιαξαν τα πρωτάκια με αφορμή την 21 η Μαρτίου: ημέρα αφιερωμένη στην εξάλειψη των φυλετικών."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η παρέα και το άγνωστο παιδάκι Ένα μικρό παραμυθάκι που έφτιαξαν τα πρωτάκια με αφορμή την 21 η Μαρτίου: ημέρα αφιερωμένη στην εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων και του ρατσισμού

3 Μια φορά και έναν καιρό… Ήταν ένα παιδάκι που έφυγε από την χώρα του γιατί είχε γίνει: πόλεμος και κάηκαν τα σπίτια ή ληστείες ή οι γονείς του δεν είχαν δουλειά.

4 Στη χώρα που πήγε… Δεν ήξερε τη γλώσσα τους και ένιωθε λυπημένο γιατί κάποια κακά παιδιά το κορόιδευαν, του έβγαζαν γλώσσα και του έλεγαν: «Φύγε από εδώ! Πήγαινε στη χώρα σου!»

5 Τότε το παιδάκι έκλαιγε και… μετά πήγε η δασκάλα του και τον ηρέμησε. Έκανε νοήματα για να της εξηγήσει και έδειξε τι έγινε. Μετά ήρθε η παρέα του σχολείου και αγκάλιασαν το παιδάκι. Κανείς δεν το πείραζε πια.

6 Έτσι χάρηκε και δεν έκλαιγε πια. Ήταν ευτυχισμένο γιατί είχε φίλους. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…

7 ευχαριστούμε Α΄ τάξη του 3 ου δημοτικού σχολείου Διδυμοτείχου Σχολικό έτος 2014-2015


Κατέβασμα ppt "Η παρέα και το άγνωστο παιδάκι Ένα μικρό παραμυθάκι που έφτιαξαν τα πρωτάκια με αφορμή την 21 η Μαρτίου: ημέρα αφιερωμένη στην εξάλειψη των φυλετικών."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google