Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές: Χρήση του πληκτρολογίου Επίπεδο γνώσεων: Αρχάριοι

2 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές: Χρήση του πληκτρολογίου Αρχάριοι Με το πληκτρολόγιο μπορείτε να εισάγετε κείμενο και αριθμούς. Διαθέτει επίσης πρόσθετα πλήκτρα με τα οποία χειρίζεστε τον κέρσορα και τον υπολογιστή.

3 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές: Χρήση του πληκτρολογίου Αρχάριοι Με τα πλήκτρα εισάγετε γράμματα και αριθμούς. Το μεγάλο πλήκτρο στο κάτω μέρος είναι το πλήκτρο διαστήματος.

4 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές: Χρήση του πληκτρολογίου Αρχάριοι Όταν πατάτε ένα πλήκτρο, εισάγεται ένα πεζό γράμμα. Για να γράψετε με κεφαλαία, πατήστε το πλήκτρο SHIFT ταυτόχρονα με το πλήκτρο του γράμματος.

5 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές: Χρήση του πληκτρολογίου Αρχάριοι Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει επίσης συνηθισμένα σύμβολα. Ορισμένα σύμβολα αναγράφονται στο κάτω μέρος των πλήκτρων. Για να τα εισάγετε, απλά πατήστε το σχετικό πλήκτρο. Άλλα σύμβολα αναγράφονται στο επάνω μέρος των πλήκτρων. Για να τα εισάγετε, πατήστε το πλήκτρο Shift και το αντίστοιχο πλήκτρο του συμβόλου.

6 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές: Χρήση του πληκτρολογίου Αρχάριοι Πατήστε το πλήκτρο return ή enter για να αλλάξετε γραμμή. Ορισμένες φορές πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο return, το οποίο έχει την έννοια της εντολής, για να εισάγετε λέξεις ή αριθμούς, π.χ. σε μια μηχανή αναζήτησης στο Internet.

7 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές: Χρήση του πληκτρολογίου Αρχάριοι Με τα πλήκτρα backspace και delete διορθώνετε τα λάθη σας, διαγράφοντας ένα χαρακτήρα ή έναν αριθμό τη φορά. Το πλήκτρο backspace διαγράφει το κείμενο που βρίσκεται αριστερά από τον κέρσορα. Το πλήκτρο delete διαγράφει το κείμενο που βρίσκεται δεξιά από τον κέρσορα.

8 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές: Χρήση του πληκτρολογίου Αρχάριοι Με τα πλήκτρα με τα βέλη μπορείτε να μετακινείτε τον κέρσορα στην οθόνη.

9 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές: Χρήση του πληκτρολογίου Αρχάριοι Στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου υπάρχουν τα λεγόμενα πλήκτρα ενεργειών. Καθένα από αυτά έχει διαφορετικό ρόλο σε κάθε πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε. Ορισμένα πλήκτρα ενεργειών σάς δίνουν τη δυνατότητα να χειρίζεστε τη λειτουργία του ίδιου του υπολογιστή.

10 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές: Χρήση του πληκτρολογίου Αρχάριοι Μπράβο! Ολοκληρώσατε αυτό το θέμα του εκπαιδευτικού υλικού! Για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση άλλου εξοπλισμού και λογισμικού, επισκεφθείτε την ενότητα Εκπαιδευτικό υλικό του ιστότοπου. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα Μελέτες περιπτώσεων και να εμπνευστείτε, ώστε να χρησιμοποιήσετε τις καινούργιες γνώσεις που αποκτήσατε με δημιουργικούς τρόπους!


Κατέβασμα ppt "Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google