Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ είναι πόλη της Αγγλίας, που γεωγραφικά βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της. Η Μάντσεστερ αποτελεί Μητροπολιτικό δήμο της μητροπολιτικής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ είναι πόλη της Αγγλίας, που γεωγραφικά βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της. Η Μάντσεστερ αποτελεί Μητροπολιτικό δήμο της μητροπολιτικής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ είναι πόλη της Αγγλίας, που γεωγραφικά βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της. Η Μάντσεστερ αποτελεί Μητροπολιτικό δήμο της μητροπολιτικής επαρχίας Γκρέιτερ Μάντσεστερ. Το 2008, ο πληθυσμός της πόλης υπολογιζόταν γύρω στους κατοίκους. Αποτελεί σημαντικό εμπορικό, βιομηχανικό και πολιτιστικό κέντρο.

2 ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Manchester Town Hall
Museum of Science & Industry John Ryland Library The Lowry The Comedy Store

3 Εικόνες της πόλης ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
Τα αξιοθέατα της πόλης – από τα μουσεία και τις πινακοθήκες έως τα αθλητικά στάδια και τους χώρους συναυλιών – προσφέρουν κάτι σε όλους. Τα περισσότερα από τα 90 περίπου μουσεία του Μάντσεστερ έχουν δωρεάν είσοδο, συμπεριλαμβανομένων των γκαλερί στο παγκοσμίως γνωστό ΚέντροThe Lowry . Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε την εξερεύνηση του Μάντσεστερ, δοκιμάστε μια περιήγηση με ανοιχτό λεωφορείο από την πλατεία του Αγίου Πέτρου. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

4 Νυχτερινή διασκέδαση Η νυχτερινή ζωή στο Μάντσεστερ είναι τόσο ζωντανή ως η ημέρα του χρόνου, αν όχι περισσότερο. Με τα πάντα, από clubs, bars, του DJ και τα εστιατόρια τροφοδοσίας σε εκείνους που αγαπούν να είναι έξω το βράδυ, ίσως να θέλετε να κοιμηθείτε την ημέρα μακριά απλά για να έχουν την ενέργεια για να συνεχίσουμε. 

5 Καλοκαιρινή ζωή Νομίζεται ότι η καλοκαιρινή ζωή στην Μάντσεστερ είναι βαρετή;;; Τότε κάνετε λάθος . Η καλοκαιρινή ζωή στην Μάντσεστερ είναι πολύ διασκεδαστική η


Κατέβασμα ppt "ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η Μάντσεστερ είναι πόλη της Αγγλίας, που γεωγραφικά βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της. Η Μάντσεστερ αποτελεί Μητροπολιτικό δήμο της μητροπολιτικής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google