Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο γρηγορόσκυλος 27-1-2015. Ο γρηγορόσκυλος είναι ένας σκύλος που ζει μέσα σε ένα σπίτι και κάνει ζημιές όταν τρέχει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο γρηγορόσκυλος 27-1-2015. Ο γρηγορόσκυλος είναι ένας σκύλος που ζει μέσα σε ένα σπίτι και κάνει ζημιές όταν τρέχει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο γρηγορόσκυλος 27-1-2015

2 Ο γρηγορόσκυλος είναι ένας σκύλος που ζει μέσα σε ένα σπίτι και κάνει ζημιές όταν τρέχει.

3 Τρέχει τόσο γρήγορα που δεν μπορεί να σταματήσει. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το όνομα του είναι γρηγορόσκυλος και τον έβγαλαν Snoopy.

4 Το όνειρο του είναι να πάει σε διαγωνισμό τρεξίματος και να κερδίσει.

5 Θυμάμαι την πρώτη μέρα, σαν γρήγορος σκύλος που πάντα είμαι έτοιμος για προπόνηση, εφάρμοσα τη συμβουλή που από μικρός μου έλεγε η σοφή προγιαγιά μου: «κάνε προπόνηση για να πιάνεις όταν τρέχεις τους κλέφτες».

6 Μια μέρα που έτρεχε μέσα στο δρόμο, βρήκε έναν κύριο από το διαγωνισμό τρεξίματος. Ο γρηγορόσκυλος επειδή δεν μπορεί να μιλήσει έτρεχε για να τον δει o κύριος πόσο γρήγορα τρέχει

7 Όταν τον είδε, τον έπιασε και τον έβαλε στο διαγωνισμό μετά που πολλούς αγώνες, νίκησε ο γρηγορόσκυλος. Από εκείνη τη μέρα, ονομάστηκε ο βασιλιάς του τρεξίματος, και πλουσιόσκυλος γιατί κέρδισε από το διαγωνισμό πολλά χρήματα.

8 Ο νικητής Μαρία Μυλωνά Ε΄2


Κατέβασμα ppt "Ο γρηγορόσκυλος 27-1-2015. Ο γρηγορόσκυλος είναι ένας σκύλος που ζει μέσα σε ένα σπίτι και κάνει ζημιές όταν τρέχει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google