Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αναζήτηση οδοντιατρικού παιχνιδιού και αξιολόγηση της χρησιμότητάς του

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αναζήτηση οδοντιατρικού παιχνιδιού και αξιολόγηση της χρησιμότητάς του"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αναζήτηση οδοντιατρικού παιχνιδιού και αξιολόγηση της χρησιμότητάς του
Σάσσαλος Γιώργος Τσολιάνος Γιάννης

2 Όνομα παιχνιδιού:Dental distress

3 Περιγραφή-Σκοπός του παιχνιδιού
Το τέρας-δόντι πετάει τροφές σε ένα νεαρό αγοράκι, υγιεινές και μη. Το αγοράκι πρέπει να φάει μόνο τις υγιεινές τροφές γιατί αλλιώς η κατάσταση των δοντιών του χειροτερεύει. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει δείκτης της κατάστασης των δοντιών, και μόνο αν είναι στην καλύτερη δυνατή περνάει στο επόμενο επίπεδο. Ανάμεσα στα επίπεδα, αλλά και όταν αποτυγχάνει να κερδίσει, εμφανίζονται χρήσιμες συμβουλές για τις συνήθειες που πρέπει να έχουμε σχετικά με τα δόντια.

4 Αξιολόγηση του παιχνιδιού
Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό για ένα μικρό παιδί, όχι ιδιαίτερα απαιτητικό και η διάρκειά του δεν είναι πολύ μεγάλη(λίγα επίπεδα).Επίσης μέσω του παιχνιδιού μπορεί να διδαχθεί αρκετά πράγματα για την φροντίδα των δοντιών.

5 Η εκπαιδευτική χρησιμότητα του παιχνιδιού “Dental distress”
Προσπαθώντας το μικρό παιδί να κερδίσει, μαθαίνει ποιες τροφές κάνουν καλό και ποιες κακό στα δόντια του Οι εμβόλιμες συμβουλές ανάμεσα στα επίπεδα είναι αρκετά σημαντικές και επειδή «ξεκλειδώνονται» μετά από κάθε επίπεδο,το παιδάκι τις διαβάζει με ευχάριστη διάθεση και όχι σαν απλές υποδείξεις Το παιχνίδι αυτό μπορεί να υπάρχει στα οδοντιατρεία των παιδο-οδοντιάτρων κυρίως και να χρησιμοποιούνται από τους οδοντιάτρους πάνω στα παιδιά για δύο λόγους:εκπαίδευση και διασκέδαση


Κατέβασμα ppt "Αναζήτηση οδοντιατρικού παιχνιδιού και αξιολόγηση της χρησιμότητάς του"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google