Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

2 8Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
8Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Το σχολικό έτος ιδρύεται το 8ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων. Η δημοσίευση της απόφασης γίνεται στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως με Αριθμό Φύλου 1067 στις 14/7/2004.

3

4 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΟΥ ΕΛΙΝΑ ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΟΥ ΕΛΙΝΑ ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΦΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΑΤΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

5 ΟΜΙΛΙΕΣ

6 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

7 ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

8 ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

9 Οι τελετές αποφοίτησης ήταν και συνεχίζουν να είναι ένα ευχάριστο γεγονός στο τέλος της χρόνιας. Για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα, οι μαθητές συνεργάζονται και έτσι έρχονται πιο κοντά και επικρατεί μια φιλική ατμόσφαιρα. Αυτή η μικρή φαινομενικά γιορτή αποτελεί στην πραγματικότητα μια ενθύμηση όλων των όμορφων στιγμών της μαθητικής τους ζωής.

10 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΣΟΦΙΑ
ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΓΛΕΡΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΛΟΤΑΣΙΟΥ ΒΑΛΙΑ

11 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

12 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

13 ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ / comenius

14 ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΣΕΠ

15 ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

16 SAHETI , σχολικό έτος

17 ΣΤΕΡΝΑΤΙΑ, σχολικό έτος 2009-2010

18 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Το 8ο ΓΕΛ, ένα Λύκειο με έντονη θεατρική δραστηριότητα, ανεβάζει πιστά τα τελευταία χρόνια ποικίλες θεατρικές παραστάσεις, των οποίων πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι μαθητές. Τα θέματα των θεατρικών παραστάσεων επιλέγονται, επιμελούνται και σκηνοθετούνται από την κυρία Ελένη Παπουτσή. ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΒΑΡΡΑ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΕΛΙΝΑ ΝΤΙΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΙΟΒΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΟΒΑΡΑ

19 ΑΧΑΡΝΗΣ 2009-2010 (Αριστοφανη)
ΑΧΑΡΝΗΣ (Αριστοφανη)

20 ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ 2010-2011 (Αριστοφανη)
ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ (Αριστοφανη)

21 ΟΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΥΙΝΔΣΟΡ 2011-2012 (Σαιξπηρ)
ΟΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΥΙΝΔΣΟΡ (Σαιξπηρ)

22 ΦΙΑΚΑΣ (Μισιντζή)

23 Πήραμε συνέντευξη από την κυρία Παπουτσή και από τους μαθητές:
Πήραμε συνέντευξη από την κυρία Παπουτσή και από τους μαθητές: Νικολάου Μάριο και Κίτο Βασίλη. Στο πλαίσιο των θεατρικών παραστάσεων οι μαθητές πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές εκδρομές.

24 ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

25 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (http:8lyk-trikal.tri.sch.gr)
Για άλλη μία φορά, το 8ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων, αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία για άλλη μία καινοτομία. Με την πρωτοτυπία να δημιουργήσει μια σχολική ιστοσελίδα, της οποία ο σχεδιασμός, αναμφισβήτητα, αδυνατεί να περάσει απαρατήρητος, καλύπτονται οι ανάγκες των ενδιαφερομένων μαθητών, καθηγητών, γονέων και κηδεμόνων, για άμεση εξυπηρέτηση και συνεχή ενημέρωση. Οι υπεύθυνες της δημιουργίας και του σχεδιασμού της σελίδας, κ. Σαρκατζή Βασιλική και κ. Βούλγαρη Αναστασία, έχουν αναλάβει την τακτική και συχνή ενημέρωση της ιστοσελίδας, αναρτώντας σε αυτήν όλα τα επίκαιρα συμβάντα που λαμβάνουν χώρα στα πλαίσια του σχολείου. Όλα τα παραπάνω, φυσικά, καθιστούν της επίσκεψη της, αξιοσημείωτη. Πήραμε συνέντευξη από την κ.Σαρκατζή και κ.Βούλγαρη.

26 ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Σύμφωνα με το πρακτικό του σχολείου μας στις – 2011 συνεδρίασε ο σύλλογος των καθηγητών του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων μετά από πρόσκληση του Δ/ντή του σχολείου κ. Νικόλαο Κολοβό και αποφάσισε την έκδοση του ετήσιου μαθητικού περιοδικού με τίτλο « Τέρμα Ιθάκης ». Υπεύθυνη καθηγήτρια ανέλαβε η κυρία Βάϊα Κεφάλα. Πήραμε συνέντευξη από την κ.Κεφάλα.

27 ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΟΥΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ ΜΑΝΟΣ ΔΡΥΣ ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

28 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ Βόλεϊ κοριτσιών Βόλεϊ αγοριών Μπάσκετ αγοριών Ποδόσφαιρο αγοριών Υπεύθυνος : Γουσόπουλος Σωτήρης Πήραμε συνεντεύξεις από τους αθλητές: Αργύρη Φωτεινή και Ζέγκλη Νίκο.

29 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Ποίηση : Το σχολικό έτος διακρίθηκε στο διαγωνισμό ποίησης η Μαριλένα Παπουτσή ,μαθήτρια της Γ’ λυκείου με το ποίημα της «το παιδί της πίσω αυλής».

30 Μουσική : Οι μαθήτριες Μαρίνα Παπαγεωργίου και Χαρούλα Αλεξίου διακρίθηκαν στην κατηγορία «Ελληνικό τραγούδι – ρεμπέτικο σμυρνέικο» των περιφερειακών μαθητικών αγώνων μουσικής 2007.

31 Μαθηματική εταιρία : Σχολικό έτος Διακρίθηκαν :Πουλέντζας Γιώργος , Πλεξίδας Κων/νος

32 EUROSCOLA

33 Σε αυτή την ερευνητική εργασία συμμετείχαν υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Γκάγκα Ευαγγελίας οι παρακάτω μαθητές: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΕΓΛΕΡΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΛΟΤΑΣΙΟΥ ΒΑΛΙΑ ΜΠΟΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΡΡΑ ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΝΤΙΝΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΣΟΦΙΑ ΤΖΙΟΒΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΙΝΑ ΤΖΙΟΒΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΔΟΥΛΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΥΣ ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΦΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΤΣΙΑΤΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

34


Κατέβασμα ppt "ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google