Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

5η ομάδα εργασίας ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΑΓΓΕΛΙΚΗ « Περιβάλλον και Υγεία»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "5η ομάδα εργασίας ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΑΓΓΕΛΙΚΗ « Περιβάλλον και Υγεία»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 5η ομάδα εργασίας ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΑΓΓΕΛΙΚΗ « Περιβάλλον και Υγεία»

2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1)Γιατί οι άνθρωποι που ζουν στις πόλεις πεθαίνουν πιο γρήγορα; 2)Γιατί οι άνθρωποι αδιαφορούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος; 3) Τι επιπτώσεις έχει η αστικοποίηση στην υγεία μας;

3 1)Γιατί οι άνθρωποι που ζουν στις πόλεις πεθαίνουν πιο γρήγορα; 1. Ωστόσο οι άνθρωποι που ζουν στις πόλεις πεθαίνουν πιο γρήγορα επειδή το περιβάλλον που ζουν είναι πιο μολυσμένο! Αντίθετα οι άνθρωποι που ζουν στην φύση πεθαίνουν πιο μεγάλοι επειδή το περιβάλλον που ζουν είναι πιο καθαρό!

4 2)Γιατί οι άνθρωποι αδιαφορούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος; 2. Για πολλούς ανθρώπους που βιώνουν την ψυχική αγωνία, φάρμακα όπως τα αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά είναι οι μόνες διαθέσιμες θεραπείες. Ενώ αυτά είναι αποτελεσματικά για κάποιους ανθρώπους, για τους άλλους δυσμενείς παρενέργειες υπερβαίνουν κατά πολύ τα οφέλη. Νους έχει από καιρό για τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικές θεραπείες και τάσσεται απόλυτα υπέρ της για τις θεραπευτικές και κοινωνικά οφέλη της φυσικής δραστηριότητας.

5 3) Τι επιπτώσεις έχει η αστικοποίηση στην υγεία μας; 3) Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα όλων, και το Υπουργείο Υγείας καλεί τον κάθε Κύπριο πολίτη και όλα τα αρμόδια Υπουργεία και τους φορείς όπως μεριμνήσουν, ώστε να αναπτύξουν δράσεις στον τομέα τους, οι οποίες θα μειώσουν τις επιπτώσεις της αστικοποίησης στην υγεία των πολιτών. Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας (χθες) το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας με σύνθημα: «Αστικοποίηση και Υγεία» επικεντρώνεται στην προαγωγή της αστικής υγείας και σημειώνει ότι σήμερα «περισσότερο από το 50% του πληθυσμού του πλανήτη ζουν στις πόλεις και το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί».

6 3) Τι επιπτώσεις έχει η αστικοποίηση στην υγεία μας; http://www.enosipoliton.gr/index.php?option=com_cont ent&view=article&id=88:------7-


Κατέβασμα ppt "5η ομάδα εργασίας ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΑΓΓΕΛΙΚΗ « Περιβάλλον και Υγεία»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google