Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΙΔΕΙΑ. Προϋποθέσεις σύγχρονης εκπαίδευσης  εκπαιδευτικοί με υψηλή επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση  σύγχρονο περιεχόμενο σπουδών  κατάλληλη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΙΔΕΙΑ. Προϋποθέσεις σύγχρονης εκπαίδευσης  εκπαιδευτικοί με υψηλή επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση  σύγχρονο περιεχόμενο σπουδών  κατάλληλη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΑΙΔΕΙΑ

2 Προϋποθέσεις σύγχρονης εκπαίδευσης  εκπαιδευτικοί με υψηλή επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση  σύγχρονο περιεχόμενο σπουδών  κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή  κοινωνική και ανθρωπιστική παιδεία  δημοκρατική εκπαίδευση  Ίσες ευκαιρίες στην μόρφωση (δωρεάν παιδεία)

3 Ποιά είναι τα διακριτικά γνωρίσματα ενός μορφωμένου ανθρώπου;  η ορθότητα και η ακρίβεια στην χρήση της μητρικής γλώσσας  οι λεπτοί και ευγενικοί άνθρωποι  η διεισδυτική και προορατική σκέψη  η δυνατότητα για συνεχή καλλιέργεια  η ικανότητα και η δύναμη να μετατρέπει τις γνώσεις και τους στοχασμούς του σε δράση

4 Οι κύριοι σκοποί της εκπαίδευσης  προετοιμάζει το ανθρώπινο δυναμικό που θα υπηρετήσει τις ανάγκες οικονομικής ανάπτυξης της κοινωνίας  η πολιτική διαπαιδαγώγηση του ανθρώπου από νεαρή ηλικία  η συμβολή στην υιοθέτηση του νέου αξιών που δίνουν ουσιαστικό περιεχόμενο στην προσωπική και κοινωνική ζωή  η ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης  η διαπαιδαγώγηση του νέου με νέες ηθικές, οικονομικές και αισθητικές αξίες


Κατέβασμα ppt "ΠΑΙΔΕΙΑ. Προϋποθέσεις σύγχρονης εκπαίδευσης  εκπαιδευτικοί με υψηλή επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση  σύγχρονο περιεχόμενο σπουδών  κατάλληλη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google