Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εκπαιδευτικό μάθημα Χρήση της Λειτουργίας ιστορικού αναζήτησης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εκπαιδευτικό μάθημα Χρήση της Λειτουργίας ιστορικού αναζήτησης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εκπαιδευτικό μάθημα Χρήση της Λειτουργίας ιστορικού αναζήτησης http://support.ebsco.com/training/resources.php

2 Καλωσήρθατε στο εκπαιδευτικό μάθημα για το Ιστορικό αναζήτησης EBSCOhost. Σε αυτό το εκπαιδευτικό μάθημα, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες της λειτουργίας Ιστορικό αναζήτησης/Ειδοποιήσεις, καθώς και των εξής λειτουργιών: επεξεργασία αναζήτησης που πραγματοποιήθηκε παλαιότερα, αποθήκευση αναζήτησης και επεξεργασία υφιστάμενης αποθηκευμένης αναζήτησης.

3 Το ιστορικό αναζήτησής σας από την τρέχουσα συνεδρία είναι διαθέσιμο, εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Ιστορικό αναζήτησης κάτω από το πεδίο Εύρεση. Από εδώ μπορείτε να εκτυπώσετε το ιστορικό αναζήτησής σας, να ανακτήσετε τις προηγούμενες αναζητήσεις σας, να ανακτήσετε ειδοποιήσεις, καθώς και να αποθηκεύσετε αναζητήσεις και ειδοποιήσεις. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε αναζητήσεις και να τις προσθέσετε στο πεδίο Εύρεση, επιλέγοντας τα πλαίσια δίπλα στις αναζητήσεις που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε και κάνοντας κλικ σε ένα από τα κουμπιά Αναζήτηση με.

4 Στο Ενέργειες, μπορείτε να προβάλλετε τα αποτελέσματα για κάθε γραμμή του ιστορικού αναζήτησής σας κάνοντας κλικ στο Προβολή αποτελεσμάτων, καθώς και να προβάλλετε τις λεπτομέρειες των αναζητήσεών σας κάνοντας κλικ στους συνδέσμους Προβολή λεπτομερειών. Κάντε κλικ σε ένα σύνδεσμο Επεξεργασία για να τροποποιήσετε μια γραμμή στο ιστορικό αναζήτησής σας.

5 Μπορείτε να αποθηκεύσετε αναζητήσεις στον προσωπικό σας φάκελο Το δικό μου EBSCOhost κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Αποθήκευση αναζητήσεων/ειδοποιήσεων αφού πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση. Για να αποθηκεύσετε μόνο συγκεκριμένες αναζητήσεις, σημειώστε τα πλαίσια των αναζητήσεων που θα θέλατε να αποθηκεύσετε και, στη συνέχεια κάντε κλικ στο σύνδεσμο Αποθήκευση αναζητήσεων. Εάν δεν έχετε συνδεθεί στο φάκελο Το δικό μου EBSCOhost, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε.

6 Συμπληρώστε τα πεδία και επιλέξτε το κουμπί επιλογής μπροστά από την επιλογή Μόνιμη ή Προσωρινή αποθήκευση αναζήτησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση. Τα κριτήρια αναζήτησής σας θα παραμείνουν στον προσωπικό σας φάκελο Το δικό μου EBSCOhost έως ότου τα διαγράψετε.

7 Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επεξεργαστείτε τις αναζητήσεις σας αφού αποθηκευτούν στο φάκελό σας Το δικό μου EBSCOhost, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Επεξεργασία αποθηκευμένης αναζήτησης.

8 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επεξεργασία για τη γραμμή της αναζήτησής σας που θα θέλατε να επεξεργαστείτε και κάντε τις τροποποιήσεις σας στο παράθυρο Επεξεργασία αναζήτησης.

9 Αφού επεξεργαστείτε την αποθηκευμένη αναζήτησή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να επιστρέψετε στο φάκελο Το δικό μου EBSCOhost.

10 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Βοήθεια για να προβάλετε το πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα Βοήθειας.

11 Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη Διαδικτυακή τοποθεσία υποστήριξης της EBSCO http://support.ebsco.com


Κατέβασμα ppt "Εκπαιδευτικό μάθημα Χρήση της Λειτουργίας ιστορικού αναζήτησης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google