Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ενέργεια είναι κάτι πολύ χρήσιμο στην ζωή μας. Την χρησιμοποιούμε καθημερινά,χωρίς αυτή δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε.Η ενέργεια παρουσιάζεται με διάφορες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ενέργεια είναι κάτι πολύ χρήσιμο στην ζωή μας. Την χρησιμοποιούμε καθημερινά,χωρίς αυτή δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε.Η ενέργεια παρουσιάζεται με διάφορες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ενέργεια είναι κάτι πολύ χρήσιμο στην ζωή μας. Την χρησιμοποιούμε καθημερινά,χωρίς αυτή δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε.Η ενέργεια παρουσιάζεται με διάφορες μορφές. Οι πιο βασικές είναι οι εξής: Η ενέργεια είναι κάτι πολύ χρήσιμο στην ζωή μας. Την χρησιμοποιούμε καθημερινά,χωρίς αυτή δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε.Η ενέργεια παρουσιάζεται με διάφορες μορφές. Οι πιο βασικές είναι οι εξής:

2 Η δυναμική ενέργεια Η ενέργεια που έχουν Η ενέργεια που έχουν τα σώματα λόγω του τα σώματα λόγω του ύψους που βρίσκονται ύψους που βρίσκονται ή λόγω της ή λόγω της παραμόρφωσής τους, ονομάζεται δυναμική. παραμόρφωσής τους, ονομάζεται δυναμική.

3 Θερμότητα Θερμότητα ονομάζεται η ενέργεια που ρέει από ένα πιο θερμό σώμα σε ένα πιο ψυχρό σώμα.

4 Χημική ενέργεια Χημική ενέργεια ονομάζουμε την ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στο πετρέλαιο,στις μπαταρίες,στις τροφές και στα ξύλα.

5 Πυρηνική ενέργεια Πυρηνική ονομάζουμε Πυρηνική ονομάζουμε την ενέργεια που την ενέργεια που απελευθερώνεται απελευθερώνεται κατά τη σχάση των κατά τη σχάση των πυρήνων. πυρήνων.

6 Ηλεκτρική ενέργεια Ηλεκτρική ονομάζουμε την ενέργεια που μεταφέρεται από το Ηλεκτρική ονομάζουμε την ενέργεια που μεταφέρεται από το ηλεκτρικό ρεύμα. ηλεκτρικό ρεύμα.

7 Κινητική ενέργεια Κινητική ονομάζουμε Κινητική ονομάζουμε την ενέργεια που την ενέργεια που έχουν τα σώματα έχουν τα σώματα όταν κινούνται. όταν κινούνται.

8 Φωτεινή ενέργεια Η ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στο φως ονομάζεται φωτεινή.

9

10 Μία παρουσίαση από τον Μία παρουσίαση από τον Άκη Κ. ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Η ενέργεια είναι κάτι πολύ χρήσιμο στην ζωή μας. Την χρησιμοποιούμε καθημερινά,χωρίς αυτή δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε.Η ενέργεια παρουσιάζεται με διάφορες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google