Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Δυσκολίες στο ντύσιμο-γδύσιμο-φαγητό-υγιεινή Δεν μπορούν να αποκτήσουν λειτουργική

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Δυσκολίες στο ντύσιμο-γδύσιμο-φαγητό-υγιεινή Δεν μπορούν να αποκτήσουν λειτουργική"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

2 ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Δυσκολίες στο ντύσιμο-γδύσιμο-φαγητό-υγιεινή Δεν μπορούν να αποκτήσουν λειτουργική λεκτική επικοινωνία Με σοβαρά κινητικά προβλήματα και είναι αποκλεισμένα από το εκπαιδευτικό πλαίσιο Αντίσταση και άρνηση στην μελέτη Φόβος για αποτυχία Δυσκολίες συγκέντρωσης Δυσκολίες γραφής

3 ΛΥΣΕΙΣ Εργοθεραπευτική παρέμβαση: συνεισφέρει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων των παιδιών στον κινητικό, αισθητηριακό, γνωστικό και οπτικό αντιληπτικό τομέα. Λογοθεραπευτική παρέμβαση: βελτιώνει όσο είναι δυνατόν, τις πρου ̈ ποθέσεις για την ανάπτυξη της επικοινωνίας του λόγου και της ομιλίας.

4 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Το σύστημα RehaCom: αποτελείται από ένα πακέτο λογισμικού και, προαιρετικά από συνοδευτικό ειδικό πληκτρολόγιο χειρισμού, για την αντιμετώπιση γνωστικών και μαθησιακών δυσκολιών. REVELATION NATURAL ART: Ένα γνωστό λογισμικό αισθητικής έκφρασης που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και συνάμα πληρεί τις απαραίτητες «πρωτοβάθμιες» εκπαιδευτικές προϋποθέσεις. Είναι απλό, εύχρηστο και φιλικό, ιδανικό για τη δημιουργία προσωπικών έργων τέχνης και σχεδίων.

5 ΟΜΑΔΑ Νικόλ Τοφαρίδου Αντρέας Ιωάννου Ζωή Αναστασιάδου Αντιγόνη Νικολάου Έλλη Κυριάκου Γιάννα Λιάτσου Άγγελος Ηλία


Κατέβασμα ppt "ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Δυσκολίες στο ντύσιμο-γδύσιμο-φαγητό-υγιεινή Δεν μπορούν να αποκτήσουν λειτουργική"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google