Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΟΥΙΝ  Ο Κεραυνός Μακουίν είναι ένα παιδικό κινηματογραφικής φαντασίας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΟΥΙΝ  Ο Κεραυνός Μακουίν είναι ένα παιδικό κινηματογραφικής φαντασίας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΘΕΜΑ

3 ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

4 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΟΥΙΝ  Ο Κεραυνός Μακουίν είναι ένα παιδικό κινηματογραφικής φαντασίας.

5 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΟΥΙΝ 2  Αυτός είναι ο Κεραυνός Μακουίν: είναι το πιο γρήγορο αγωνιστικό στον κόσμο. Μία μέρα παρασύρθηκε και βρέθηκε σε μία πόλη που γνώρισε πολλά άλλα αυτοκίνητα τα οποία έγιναν φίλοι του.

6 ΦΙΛΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΜΑΚΟΥΙΝ  Η Σάλι  Ο Μπάρμπας  Ο Λουίτζι  Ο Γκουίντο  Ο Ραμόν  Η Φλο  Ο Φιλ Μαξ Φέρας  Η Χόλη Πολύστροφη  Ο Φραντζέσκο

7 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ  Όταν ήρθε η ώρα να φύγει ο Κεραυνός Μακουίν, οι φίλοι του δεν ήθελαν να φύγει. Γι αυτό πήγανε και τον βοηθήσανε να κερδίσει το κύπελλο Πίστον και τελικά το κέρδισε!

8 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Νικόλαος και Ελευθέριος και για όλους χαρούμενο 2014 και να είστε ευτυχισμένοι και καλά!!!!!!!!! Ακούστηκε: Μουσικό απόσπασμα από την ταινία Μακουίν Πηγές: el.wikipedia.org


Κατέβασμα ppt "ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΟΥΙΝ  Ο Κεραυνός Μακουίν είναι ένα παιδικό κινηματογραφικής φαντασίας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google