Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ηλεκτρονικές συναλλαγές. Το θέμα που μας ανατέθηκε στο μάθημα του Project είναι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μάθαμε τι είναι και ότι μας προσφέρει ποικίλες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ηλεκτρονικές συναλλαγές. Το θέμα που μας ανατέθηκε στο μάθημα του Project είναι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μάθαμε τι είναι και ότι μας προσφέρει ποικίλες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ηλεκτρονικές συναλλαγές

2 Το θέμα που μας ανατέθηκε στο μάθημα του Project είναι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μάθαμε τι είναι και ότι μας προσφέρει ποικίλες δυνατότητες. Μάθαμε, επίσης και για τις ηλεκτρονικές απάτες, θύμα των οποίων μπορεί να πέσει ο καθένας και είδαμε τις μορφές που παίρνουν. Αναφερθήκαμε στην ηλεκτρονική τραπεζική, δηλαδή το E-banking που είναι τμήμα του ηλεκτρονικού εμπορίου και είδαμε τους τύπους του και τον ορισμό του. Μελετήσαμε το ηλεκτρονικό εμπόριο, την επίδρασή του στην τακτική των επιχειρήσεων και τα οφέλη του. Μάθαμε τι είναι το ηλεκτρονικό επιχειρείν, τις πολλές μορφές που μπορεί να πάρει, το πόσο προσοδοφόρο είναι, αν είναι ασφαλές για τις επιχειρήσεις και για τους πελάτες, επίσης, πως προσελκύονται πελάτες Online και ποιο είναι το μέλλον του. Τέλος, πληροφορηθήκαμε για τις ηλεκτρονικές προμήθειες, είδαμε τι είναι, ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους, ποιες είναι οι μορφές τους και οι διαδικασίες των προμηθειών.

3 Κύριος σκοπός της εργασίας μας ήταν να συνεργαστούμε αρμονικά με όλα τα μέλη της ομάδας μας και να έχουμε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Για να το επιτύχουμε έπρεπε να ανταλλάξουμε απόψεις, να ακούμε τις γνώμες των υπόλοιπων μελών και να δεχόμαστε κάθε προοπτική. Άλλος ένας σκοπός ήταν να συλλέξουμε πληροφορίες που θα μας χρησιμεύσουν στην αξιοποίηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως τα οφέλη και τις πολλές δυνατότητες που μπορεί να μας προσφέρει. Επίσης, να προβληματιστούμε για τις ηλεκτρονικές απάτες και να επωφεληθούμε από τις πληροφορίες που θα αντλήσουμε. Ακόμη, να ενημερώσουμε τον κόσμο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν και το πόσο επικερδές είναι. Μετά από αρκετή προσπάθεια καταφέραμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς αυτούς τους σκοπούς.

4


Κατέβασμα ppt "Ηλεκτρονικές συναλλαγές. Το θέμα που μας ανατέθηκε στο μάθημα του Project είναι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μάθαμε τι είναι και ότι μας προσφέρει ποικίλες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google