Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

.. . Το επόμενο πρωινό, ο πλούσιος, βλέπει το φτωχό: (Ο φτωχός του λέει…) -Καλημέρα, γείτονα!!! -Καλημέρα, και σε σένα!!! -Ε…. να…. έχω να σου πω, κάτι!!!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: ".. . Το επόμενο πρωινό, ο πλούσιος, βλέπει το φτωχό: (Ο φτωχός του λέει…) -Καλημέρα, γείτονα!!! -Καλημέρα, και σε σένα!!! -Ε…. να…. έχω να σου πω, κάτι!!!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 .

2 . Το επόμενο πρωινό, ο πλούσιος, βλέπει το φτωχό: (Ο φτωχός του λέει…) -Καλημέρα, γείτονα!!! -Καλημέρα, και σε σένα!!! -Ε…. να…. έχω να σου πω, κάτι!!! -Ακούω!!! (Τελειώνει την ομιλία του, ο πλούσιος…)

3 . -Θυμάσαι τα γρόσια που μου έδωσες ;;; Λοιπόν, επειδή εγώ είμαι φτωχός, δεν χώρεσαν στο φτωχικό μου…. Και…. Λοιπόν, επειδή εγώ είμαι φτωχός, δεν χώρεσαν στο φτωχικό μου…. Και…. Τα… μίκρυνα με τα μαγικά μου… για να τα βάλω στο μικρό μου συρτάρι! -Λοιπόν, ποιο είναι το πρόβλημά σου;;; -Το θέμα είναι… ότι… τα γρόσια που… μίκρυνα... ΔΕΝ τα βλέπω, τώρα….!!! (Ε! Και σαν ο φτωχός δεν είχε να πει τίποτα, πια…) -Δεν τρελάθηκα από τα νέα σου, αγαπητέ μου, αλλά θα ήμουν χαρούμενος νασε βοηθήσω να τα βρεις… -Δεν τρελάθηκα από τα νέα σου, αγαπητέ μου, αλλά θα ήμουν χαρούμενος να σε βοηθήσω να τα βρεις… -Να σαι καλά!!! -Να σαι καλά!!! (Έτσι, ο φτωχός και ο πλούσιος, πέρασαν την υπόλοιπη μέρα τους, ψάχνοντάςτα... αλλά…. Ακόμα να βρεθούν…!!!) (Έτσι, ο φτωχός και ο πλούσιος, πέρασαν την υπόλοιπη μέρα τους, ψάχνοντάς τα... αλλά…. Ακόμα να βρεθούν…!!!)

4 .


Κατέβασμα ppt ".. . Το επόμενο πρωινό, ο πλούσιος, βλέπει το φτωχό: (Ο φτωχός του λέει…) -Καλημέρα, γείτονα!!! -Καλημέρα, και σε σένα!!! -Ε…. να…. έχω να σου πω, κάτι!!!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google