Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γεννήθηκε το 1906 ή κατ' άλλους το 1912 στο χωριό Αγία Κυριακή της Μικράς Ασίας και το πραγματικό του όνομα ήταν Δημήτριος Μπαλάσογλου ή Βαλασιάδης. Μετά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γεννήθηκε το 1906 ή κατ' άλλους το 1912 στο χωριό Αγία Κυριακή της Μικράς Ασίας και το πραγματικό του όνομα ήταν Δημήτριος Μπαλάσογλου ή Βαλασιάδης. Μετά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Γεννήθηκε το 1906 ή κατ' άλλους το 1912 στο χωριό Αγία Κυριακή της Μικράς Ασίας και το πραγματικό του όνομα ήταν Δημήτριος Μπαλάσογλου ή Βαλασιάδης. Μετά τη μικρασιατική καταστροφή, η οικογένειά του περιπλανήθηκε αρκετά, μέχρι να εγκατασταθεί το 1923 στο χωριό Εξαπλάτανος της Έδεσσας.

3 >

4  Στις 22 Ιανουαρίου1977 πεθαίνει από καρδιακή προσβολή

5  Τα πλοία δεν άραξαν Περιμένοντας το ουράνιο τόξο Εκσταση Γλυκοχάραμα Ο Μεγάλος Δεκέμβρης Αυτοί που φέρανε την καταχνιά Καληνύχτα ζωή Συννεφιάζει Βουρκωμένες μέρες Ενα παιδί μετράει τ'άστρα Οι κερασιές θ'ανθίσουν φέτος Κραυγή στα πέρατα Τραγουδώ για την Κύπρο Τότε που κυνηγούσα τους ανέμους Το τραγούδι των διψασμένων Οι κεραυνοί ξεσπούν Οδός αβύσσου αριθμός 0 Το ρολόι του κόσμου χτυπάει μεσάνυχτα Θυμωμένα στάχυα Αγέλαστη Ανοιξη


Κατέβασμα ppt "Γεννήθηκε το 1906 ή κατ' άλλους το 1912 στο χωριό Αγία Κυριακή της Μικράς Ασίας και το πραγματικό του όνομα ήταν Δημήτριος Μπαλάσογλου ή Βαλασιάδης. Μετά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google