Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Επιστολή Πρόσληψης. Αξιώτημε Κίρυε, Ξαίρο να γράφο με μώνο ένα δάχτειλο ταφτόχρονα αλά μπορό να ξίσο τα νοίχια μου σε μόνο 20 δεφτερόλεπτα. Δεν με πιράζη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Επιστολή Πρόσληψης. Αξιώτημε Κίρυε, Ξαίρο να γράφο με μώνο ένα δάχτειλο ταφτόχρονα αλά μπορό να ξίσο τα νοίχια μου σε μόνο 20 δεφτερόλεπτα. Δεν με πιράζη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Επιστολή Πρόσληψης

2 Αξιώτημε Κίρυε, Ξαίρο να γράφο με μώνο ένα δάχτειλο ταφτόχρονα αλά μπορό να ξίσο τα νοίχια μου σε μόνο 20 δεφτερόλεπτα. Δεν με πιράζη να απαντάο στο τιλέφονο εφόσον μειλώ περήπου 5 ώρες καθιμεροινά με τοις φείλες μου. Πσάγνο δουλιά γραματτέας γιατί μου οίπαν ότι ίνε έφκωλι. Επιδί ίμε καθιστερυμένι εκ γενετίς (ίμε ξανθιά) αίχετε δικέομα να μου δήνετε λειγώτερα άμα θέλαιτε. Δόστε μου μια εφκερήα, δεν θα σας απογωητέφσο. Δεν χρηάζωμε αφτωκήνειτο ετερύας, θα πειγένο με τη Μερσενταίς καμπριολέ σας. Με φειλικούς χεραιτοισμούς, Εβα Δές και φοτογραφοίες τις προγούμενις δουλιάς μου

3

4

5

6 Απάντηση...

7 Σε προσλαμβάνω !!!!! Αρχίζεις από σήμερα κιόλας !


Κατέβασμα ppt "Επιστολή Πρόσληψης. Αξιώτημε Κίρυε, Ξαίρο να γράφο με μώνο ένα δάχτειλο ταφτόχρονα αλά μπορό να ξίσο τα νοίχια μου σε μόνο 20 δεφτερόλεπτα. Δεν με πιράζη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google